Youmag.gr
Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Το σύνολο...

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ταξιδέψει στον Πειραιά, στοχεύοντας στο ροζ φύλλο αγώνα, με τον Νίκο Ζήση πάντως να τονίζει πως για την ομάδα του το παιχνίδι με τους «κόκκινους» δεν είναι… τελικός.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τελικός, αφού υπάρχουν ακόμη πολλά ματς. Σίγουρα θα είναι δύσκολο για μας αν χάσουμε δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μια γεμάτη ομάδα που παίζει καλά στο γήπεδο του», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ, μιλώντας στο «Sport24 Radio».

Όσο για την κατάσταση στο όμιλο; Ο έμπειρος άσος πρόσθεσε:

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Φαίνεται ότι μετά τα τελευταία αποτελέσματα ξεχωρίζουν οι πρώτες τρεις ομάδες. Η τελική κατάταξη θα κριθεί από το επόμενο ματς στο ΣΕΦ, αλλά και από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ. Από εκεί και πέρα η Λαμποράλ παίζει καλά με το νέο προπονητή και είναι ικανή να κάνει την έκπληξη, αν και νομίζω ότι η Εφές θα είναι η ομάδα που θα περάσει, λόγω προπονητή, αλλά και λόγω εμπειρίας και ποιότητας παικτών».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον συγκεκριμένο προπονητή. Είναι πάρα πολύ ικανός και κάθε τι που λέει δεν είναι τυχαίο, αλλά προέρχεται από μεγάλη σκέψη και τριβή», τόνισε στο τέλος, αναφερόμενος στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με τη Φενέρ;

No comments so far.

Be first to leave comment below.