Youmag.gr
Στη μέχρι τώρα πορεία των δύο «αιωνίων» στη Euroleague στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κατσικάρης σε συνέντευξή του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του...

Στη μέχρι τώρα πορεία των δύο «αιωνίων» στη Euroleague στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κατσικάρης σε συνέντευξή του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, όπου ήδη οι δύο ομάδες «μονομαχούν» στο Top 16.

«Το Top 16 είναι μικρός μαραθώνιος. Πιστεύω ότι τόσο ο Ολυμπιακό όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν ξεκινήσει καλά. Ο Ολυμπιακός έχει βάση από τα προηγούμενα χρόνια, ενώ στον Παναθηναϊκό έχουν γίνει αρκετές αλλαγές κι αυτό παίζει ρόλο στη σταθερότητα που παρουσιάζουν.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει μπει γρήγορα στη φιλοσοφία του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που έχει έναν αμυντικό προσανατολισμό. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετούς τραυματισμούς, κάτι που συμβαίνει και στον Ολυμπιακό, αλλά μια ομάδα καινούρια είναι φυσιολογικό να επηρεάζεται περισσότερο.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού διαμορφώνονται κάπως τα πράγματα και πιστεύω ότι όπως είναι τώρα η βαθμολογία κάπως έτσι θα καταλήξει. Δηλαδή, θα προκριθούν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός».

«Για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό το ματς που ακολουθεί, με την Άλμπα Βερολίνου, και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, αφού ψάχνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Στον άλλο όμιλο βλέπουμε μια πολύ θετική έκπληξη, τη Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, τη Λαμποράλ Κούτσα που παίζει καλύτερα τον τελευταίο καιρό και τη Μάλαγα, η οποία είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στο Top 16 δεν έχει νίκη. Είναι πιο σκληρός, πιο δυνατός ο όμιλος του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

No comments so far.

Be first to leave comment below.