Youmag.gr
Η Ferrari δείχνει, με τη συνολική της παρουσία στα επίσημα δοκιμαστικά, ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν, με τον...

Η Ferrari δείχνει, με τη συνολική της παρουσία στα επίσημα δοκιμαστικά, ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να μην πτοείται από κάποια προβλήματα στα ελαστικά.

Η «σκουντερία», παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο στα δοκιμαστικά της Χερέθ, ωστόσο στη Βαρκελώνη αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ελαστικά. Το τελευταίο αυτό γεγονός, ωστόσο, δεν είναι ικανό για να κάνει τον Σεμπάστιαν Φέτελ να χάσει την αισιοδοξία του, με τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή να δίνει έμφαση στα θετικά τα οποία βλέπει.

«Μπορώ να πω ότι έχουμε δώσει έμφαση στο ζήτημα της αξιοπιστίας, κάνοντας πολλούς γύρους και δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις και το πώς ανταποκρίνονται τα ελαστικά.

Δεν μπορέσαμε να τρέξουμε όσο θέλουμε, αλλά σ’ αυτό το στάδιο των χειμερινών τεστ υπάρχουν πάντα ορισμένα θέματα με το οδόστρωμα και τα ελαστικά.

Συνολικά, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαι αισιόδοξος για το αυτοκίνητο και ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα των δοκιμαστικών» υποστήριξε ο Φέτελ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.