Youmag.gr
Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια ο Ντανιίλ Κβιάτ, που ανυπομονεί να δείξει στις πίστες την αξία του και ότι η Red Bull έκανε σοφή επιλογή...

Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια ο Ντανιίλ Κβιάτ, που ανυπομονεί να δείξει στις πίστες την αξία του και ότι η Red Bull έκανε σοφή επιλογή που τον αναβάθμισε.

Ο Κβιάτ άρεσε με τις επιδόσεις του στην Toro Rosso και έτσι όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποφάσισε να φύγει για τη Ferrari, η Red Bull σκέφτηκε να προωθήσει τον Ρώσο και να τον κάνει τον νέο teammate του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ο μόλις 20 ετών «πιλότος» δεν πιστεύει στην τύχη ούτε στα παχυλά λόγια, αλλά στη σκληρή δουλειά και στα αποτελέσματα την ώρα των αγώνων,  αυτή η λογική μπορεί να τον δικαιώσει και να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

«Πρέπει να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να προσαρμοστώ στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δεν είναι κόσμος παραμυθιών, αλλά πραγματικός κόσμος, όπου η τύχη δεν παίζει ρόλο.

Δε θέλω να μιλάω με πιθανότητες. Θέλω να αφήσω τις πράξεις να μιλήσουν. Δε μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον. Μου αρέσει να πράττω. Και όσο λιγότερο μιλάει κανείς, και όσο περισσότερα πράγματα δείχνει ταυτόχρονα, τόσο καλύτερος θα φαίνεται και θα είναι» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κβιάτ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.