Youmag.gr
Θέματα Διακοπών: Που να αφήσεις το σκύλο σου; Θέματα Διακοπών: Που να αφήσεις το σκύλο σου;
Ένα από τα θέματα που προκύπτουν όταν θέλετε να φύγετε για διακοπές είναι το τι θα κάνετε με τον τετράποδο φίλο σας. Προφανώς θα... Θέματα Διακοπών: Που να αφήσεις το σκύλο σου;

Ένα από τα θέματα που προκύπτουν όταν θέλετε να φύγετε για διακοπές είναι το τι θα κάνετε με τον τετράποδο φίλο σας. Προφανώς θα θέλατε να είναι μαζί σας και πιθανότατα κι αυτός να ήθελε το ίδιο αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε δυνατόν, καθώς υπάρχουν φορές που, δυστυχώς πρέπει να τον αφήσετε πίσω. Σε αυτήν την περίπτωση, η καλύτερη λύση που έχετε στα χέρια σας είναι να το αφήσετε στα έμπειρα χέρια των υπεύθυνων μιας πανσιόν η ξενοδοχείο σκύλων.

Πλέον, υπάρχει μια πλειάδα τέτοιων εγκαταστάσεων στην Αθήνα, όπως θα μπορούσαν να σας πληροφορήσουν τόσο ο κτηνίατρος σας όσο και φίλοι και γνωστοί που έχουν προτιμήσει ανάλογη λύση. Φυσικά, το να ελέγξετε εσείς οι ίδιοι τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο που λειτουργούν οι εργαζόμενοι στην εκάστοτε πανσιόν σκύλων είναι κάτι που κρίνετε απαραίτητο. Για να είστε όμως απόλυτα σίγουροι, καλό θα ήταν να μάθετε τις παρακάτω πληροφορίες, προτού επιλέξετε το ξενοδοχείο σκύλων που θα αφήσετε τον φίλο σας.

Πόσα σκυλιά αναλογούν σε κάθε υπάλληλο και αν υπάρχει ξεχωριστή φροντίδα για κάθε ένα ξεχωριστά. Πόσο συχνά και για πόση ώρα παίζουν και γυμνάζονται; Μπορεί το ξενοδοχείο σκύλων να ακολουθήσει τις διατροφικές οδηγίες σας; Μπορείτε να αφήσετε στους υπεύθυνους πράγματα που κάνουν το σκυλί να νιώθει άνετα, όπως πχ παιχνίδια ή κάποιο ρούχο με την μυρωδιά σας; Τέλος, οπωσδήποτε θα πρέπει να γνωρίζετε αν η πανσιόν ελέγχει τους «καλεσμένους» της για εμβολιασμό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση διακινδυνεύει η υγεία του τετράποδου φίλου σας.

ΤopHost από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες hosting στην Ελλάδα, με χιλιάδες μικρούς και μεγάλους πελάτες

Ξενοδοχείο/πανσιόν σκύλων στα βόρεια προάστια

Μία επιχείρηση που θα σας δώσει ακριβώς τις απαντήσεις που θέλετε να ακούσετε για το σκυλάκι σας είναι η «I Love Dog», ξενοδοχείο σκύλων στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα σε μια υπέροχη τοποθεσία 12 στρεμμάτων γεμάτων πράσινο στους πρόποδες της Πάρνηθας. Αρχικώς, κατά την επίσκεψή σας είναι δεδομένο πως θα εντυπωσιαστείτε από τον χώρο, μιας και οι εγκαταστάσεις της συγκεκριμένης πανσιόν σκύλων περιλαμβάνουν 3 πισίνες, τις οποίες τα σκυλάκια απολαμβάνουν το καλοκαίρι, άπλετο χώρο για παιχνίδια και άθληση, και σπιτάκια με θέρμανση για τον χειμώνα. Επιπλέον, κάθε σπιτάκι διαθέτει ιδιωτικό κήπο με γκαζόν, και γενικότερα, οποιοδήποτε κομφόρ μπορείτε να φανταστείτε που εξασφαλίζει την άνετη διαμονή για τον σκύλο σας.

Οι άνθρωποι του «I Love Dog», Κωστής, Ειρήνη, Σπύρος, Νίκος έχουν το πλεονέκτημα πως γνωρίζουν και αγαπούν πάρα πολύ τα συγκεκριμένα ζώα ενώ το γεγονός πως λειτουργούν σαν οικογένεια, εξασφαλίζει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο σκύλων έναν χώρο στα βόρεια προάστια όπου πραγματικά θα αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω την προσωπική φροντίδα, τα πολλά παιχνίδια και τις δραστηριότητες στο πράσινο και στην πισίνα, τις βόλτες στο δάσος και την γενικότερη κοινωνικοποίηση που προσφέρει η αλληλεπίδραση με άλλα σκυλάκια, κι έχετε την ιδανική πανσιόν σκύλων.

Όπως γίνεται κατανοητό, αν αναζητείτε ξενοδοχείο σκύλων, δεν θα βρείτε καλύτερη επιλογή από το «I Love Dog», το οποίο παρέχει θετικές απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που αναφέραμε παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε τον τετράποδο φίλο σας και μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτα τις διακοπές σας, όντας σίγουροι πως και το σκυλάκι σας θα περάσει το ίδιο καλά.