Youmag.gr
Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος: μία σύντομη ανάλυση του Ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει μία επιχείρηση ή ο οποιοσδήποτε πριν να αποφασίσει αν θα...

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος: μία σύντομη ανάλυση του

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει μία επιχείρηση ή ο οποιοσδήποτε πριν να αποφασίσει αν θα δημιουργήσει ή όχι μία ιστοσελίδα, είναι ο κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος διάφορων επαγγελματιών κι επιχειρήσεων του χώρου.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πάρα πολύ απλός και μάλλον προφανής: στις δύσκολες εποχές που ζούμε, απλά δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα και για πολλούς ακόμη και μία τόσο απαραίτητη επένδυση όπως η κατασκευή μίας ιστοσελίδας, μπορεί να έχει απαγορευτικό κόστος. Η προοπτική αυτή είναι που αποθαρρύνει πολλές επιχειρήσεις από τη δημιουργία μίας σωστής ιστοσελίδας από επαγγελματίες.

Για αυτό λοιπόν πάρα πολλοί επαγγελματίες επιλέγουν την δημιουργία σελίδας δωρεάν σε πλατφόρμες όπως το wordpress και το blogger.Αυτή όμως δεν είναι η καλύτερη λύση γιατί η ιστοσελίδα φαίνεται πρόχειρη και ατημέλητη και αυτό δεν είναι καλό για τους υποψήφιους πελάτες. Άρα λοιπόν η καλύτερη λύση είναι να επενδύσετε κάποια χρήματα και να απευθυνθείτε σε μια εταιρία κατασκευής

ΤopHost από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες hosting στην Ελλάδα, με χιλιάδες μικρούς και μεγάλους πελάτες.

Εννοείται πως το όποιος κόστος αυτής της επένδυσης, θα αποσβεστεί σχετικά γρήγορα, δεδομένου ότι θα γίνει καλή κι επαγγελματική δουλειά, ωστόσο αυτό το αρχικό κόστος, μπορεί να φαντάζει δυσβάσταχτο για κάποιους. Τα καλά νέα είναι πως οι εταιρείες συνήθως παρέχουν πολλές υπηρεσίες σε διάφορες τιμές, άλλες φθηνότερες και άλλες ακριβότερες, οπότε σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε κάποια που να προσφέρει πάνω – κάτω αυτά που θέλετε με ένα κόστος που να μπορείτε να αντέξετε. Εννοείται όμως πως ισχύει πάντα η αρχή του «ό,τι δίνεις, παίρνεις», με άλλα λόγια, μία μικρή επένδυση, θα έχει και μικρότερα οφέλη και χρησιμότητα και ούτω καθεξής.

Απλή κατασκευή ιστοσελίδας

Εδώ απλά θα αναλάβει ένας επαγγελματίας designer να σας φτιάξει μία ξεχωριστή και λειτουργική ιστοσελίδα η οποία θα προσφέρει στον χρήστη μία καλή εμπειρία χρήστη και θα εκφράζει σωστά την ταυτότητα της επιχείρησης σας και των προϊόντων ή υπηρεσιών της. Η διαδικασία θα τελειώσει με το ανέβασμα της ιστοσελίδας.

Με λίγα παραπάνω χρήματα, είναι πολύ πιθανό να πάρετε και μία ιστοσελίδα με responsive design, η οποία και θα «παίζει» σωστά σε όλες τις οθόνες, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Αυτό το μικρό έξτρα κόστος, μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά οφέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία απλή κατασκευή ιστοσελίδας δεν περιλαμβάνει το SEO και την προώθηση της, αν και δεν υπάρχει περίπτωση να σας παρουσιάσει ένας σωστός επαγγελματίας μία ιστοσελίδα που να μην καλύπτει κάποια SEO κριτήρια.

Κατασκευή ιστοσελίδας με SEO ή SEO σε ήδη κατασκευασμένη ιστοσελίδα

Με αυτό το πακέτο από μια εταιρία seo και ιντερνέτ μάρκετινγκ θα πάρετε μία ιστοσελίδα κατασκευασμένη από την αρχή, η οποία θα είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), ή θα γίνει η εν λόγω βελτιστοποίηση της ήδη υπάρχουσας σελίδας σας. Η σειρά στην οποία βγαίνει μία ιστοσελίδα στις σελίδες αποτελεσμάτων για σχετικές αναζητήσεις στις search engines, μόνο τυχαία δεν είναι.

Βασίζεται σε παράγοντες που έχουν να κάνουν από το πόσο σχετική είναι με την αναζήτηση, μέχρι το πόσο φιλική είναι προς τον χρήστη και το πόσο καλά εμφανίζεται στα κινητά και τα tablets. Όσο μεγαλύτερη είναι η κατάταξη μίας ιστοσελίδας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επισκεψιμότητα της. Μία βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα, είναι ειδικά κατασκευασμένη ώστε να πετυχαίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες κατατάξεις και περιλαμβάνει πολλά στάδια, όπως την έρευνα για τα keywords γύρω από τα οποία θα πρέπει να «χτιστεί». Πρόκειται για μία πολύ εξειδικευμένη υπηρεσία, η οποία είναι και σαφώς ακριβότερη από την απλή κατασκευή, αλλά αποφέρει πολύ μεγάλα κέρδη, αν γίνει σωστά.

Με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος ή φυσικού αερίου κερδίζετε 50€ δωροκάρτα Shell

Προώθηση ιστοσελίδας

Το internet είναι απέραντο, οπότε οι πιθανότητες να «πετύχει» τυχαία κάποιος επισκέπτης μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ακόμη και αν είναι σχετική με αυτό που ψάχνει, είναι μηδαμινές. Η προώθηση ιστοσελίδων θα φροντίσει ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται γι’ αυτήν και αυτά που προσφέρει.

Είναι στην ουσία διαδικτυακή διαφήμιση, η οποία αν γίνει σωστά θα απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, το οποίο θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μετατραπεί σε πελάτη. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι προώθησης μίας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο κι όλες έχουν το δικό τους κόστος, ωστόσο μία σωστή επιχείρηση κατασκευής ιστοσελίδων, είναι πολύ πιθανό να έχει ετοιμάσει το δικό της «κοκτέιλ» προώθησης για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Όπως βλέπετε, ένας κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος, έχει κάτι για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε από την κατασκευή μία απλής ιστοσελίδας για να αποκτήσετε μία έστω και στοιχειώδη online παρουσία, και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη βελτιστοποίηση και τη προώθηση της. Με άλλα λόγια, δεν είναι ανάγκη να κάνετε μία μεγάλη επένδυση εξ αρχής, αλλά μπορείτε να τη κάνετε «σε δόσεις». Όπως και να έχει το πράγμα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει η επιχείρηση σας εκτός διαδικτύου.