Youmag.gr
Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στο χώρο του ταξιδιού τα τελευταία χρόνια είναι η εξέλιξη των αερογραμμών χαμηλού κόστους. Προσφέρουν όχι μόνο πιο φθηνα αεροπορικα...

Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στο χώρο του ταξιδιού τα τελευταία χρόνια είναι η εξέλιξη των αερογραμμών χαμηλού κόστους. Προσφέρουν όχι μόνο πιο φθηνα αεροπορικα εισιτηρια από οποιαδήποτε άλλη εταιρία με διαφορά, αλλά και ορισμένες εξαιρετικές καινοτομίες στις διαδικασίες κράτησης και πληρωμής για τις πτήσεις. Μέρος της αυξανόμενης δημοτικότητας αυτών των αερογραμμών οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ απλό να τις χρησιμοποιήσεις μέσω internet.

Αντίθετα με τις παραδοσιακές αερογραμμές που χρησιμοποιούν ταξιδιωτικούς πράκτορες και απαιτούν να αγοράσεις τα αεροπορικά εισιτήρια που θέλεις αυτοπροσώπως, οι αερογραμμές χαμηλού κόστους έχουν απλοποιήσει τη διαδικασία, προσφέροντας ένα απλό στη χρήση site που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αυτός ο τρόπος πώλησης έγινε τόσο δημοφιλής που οι παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες μιμούνται το παράδειγμά τους στις πωλήσεις και το marketing αυτών των υπηρεσιών.

Aegean Airlines – Ο μεγαλύτερος ελληνικός αερομεταφορέας σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με μοναδικές προσφορές!

Εξοικονομήσετε χρήματα και πετάξετε φθηνά

Το μόνο που χρειάζεται για να αγοράσετε τα αεροπορικα εισιτήρια σας με αυτόν τον τρόπο είναι να διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Στο site τους μπορείτε να βρείτε τη πτήση που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες, τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού και τις ημερομηνίες που έχετε επιλέξει. Άμεσα και με μόλις ένα κλικ εμφανίζονται οι τιμές όλων των πτήσεων της ημέρας εκείνης.

Εάν δεν έχετε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία για την οποία επιθυμείτε να ταξιδέψετε, το σύστημα θα σας εμφανίσει τις τιμές των ημερομηνιών κοντά σε αυτήν που έχετε εισαγάγει, οι οποίες μπορεί να είναι ακόμα πιο οικονομικές. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να πετάξετε φθηνά.  Το σύστημα είναι τόσο ανοικτό και διάφανο που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όσους συνήθως κλείνουν τα εισιτήριά τους μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Αλλά η ευκολία που σας παρέχουν δεν εξαντλείται εκεί. Μπορείτε να προσθέσετε ταξιδιωτική ασφάλεια στη πτήση σας και θα έχετε πλήρη κάλυψη για το ταξίδι σας. Ήδη γνωρίζουν που και πότε ταξιδεύετε, άρα είναι το ιδανικό σημείο για την ταξιδιωτική σας ασφάλιση. Ορισμένες αεροπορικές, επίσης επιτρέπουν την αγορά επιπρόσθετων υπηρεσιών όπως, γεύματα ή ειδικό εξοπλισμό (snowboarding, ski, golf).

Petas.gr με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Συνδυασμός ξενοδοχείων και αεροπορικών

Εάν χρειάζεστε να κλείσετε ξενοδοχείο, τα περισσότερα site αερογραμμών χαμηλού κόστους θα σας δώσουν επιλογές και για αυτό ενώ κλείνετε τα εισιτήριά σας, λέγοντάς σας πόσο κοστίζουν οι διανυκτερεύσεις για τις μέρες που θα είστε στον προορισμό σας, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρηστικό. με αυτό τον τρόπο, μπορείτε με μία μόλις αναζήτηση να κάνετε κράτηση και για τα αεροπορικά εισιτήρια και για την διαμονή σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και απλοποιώντας την διαδικασία αναζήτησης.  

Επιπλέον μπορείτε να κλείσετε αυτοκίνητο προς ενοικίαση για το ίδιο διάστημα. Υπάρχει ακόμα και η επιλογή να σας φέρουν το αυτοκίνητο της επιλογής σας στο αεροδρόμιο και να το αφήσετε και πάλι εκεί, ενώ όλες οι πληροφορίες είναι ήδη στο σύστημα και εμφανίζονται μόνο τα αποτελέσματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Όλο και περισσότεροι πελάτες ανακαλύπτουν την ευκολία της online ταξιδιωτικής κράτησης όλων των αναγκών τους σε ένα site. Φθηνα αεροπορικα εισιτήρια, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου, εξασφαλίζονται εύκολα, γρήγορα και χωρίς μπελάδες και χρονοτριβές. Το μόνο που απαιτείται είναι η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, λίγη φαντασία, και το ταξίδι των ονείρων σας γίνεται πραγματικότητα, εύκολα, γρήγορα, απλά και φθηνά.