Youmag.gr
Στις σύγχρονες αστικές πόλεις πολύ συχνά το νερό που φτάνει στις βρύσες των σπιτιών είναι δικαιολογημένα αμφίβολης ποιότητας. Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι των...

Στις σύγχρονες αστικές πόλεις πολύ συχνά το νερό που φτάνει στις βρύσες των σπιτιών είναι δικαιολογημένα αμφίβολης ποιότητας. Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι των αστικών κέντρων που αποφεύγουν το νερό της βρύσης είτε λόγο της υπερβολικής του χλωρίωσης είτε γιατί πολλές φορές φαίνεται να εμπεριέχει στερεά ιζήματα που το κάνουν ακατάλληλο. Μοιραία λοιπόν η αγορά ενός αξιόπιστου και αποτελεσματικού φίλτρο νερού είναι μονόδρομος για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να καταναλώνουν το νερό της βρύσης χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με το επικίνδυνο χλώριο και τις υπόλοιπες επιβλαβείς ουσίες που αυτό περιέχει.

Μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές φίλτρων νερού που θα βρείτε διαθέσιμη στην αγορά είναι αναμφίβολα τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου . Φυσικά για να είστε σίγουροι ότι το φίλτρο νερού που θα τοποθετήσετε κάτω από την βρύση της κουζίνας είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες ,παρακάτω θα βρείτε συνοπτικά όσα θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να κάνετε την σωστότερη επιλογή.

Στο www.cosmoteinsurance.gr, οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις μέσα από μεγάλο εύρος ασφαλιστικών εταιριών

Επιλέξτε το κατάλληλο είδος φίλτρων κάτω πάγκου.

Στην αγορά αυτή την στιγμή θα βρείτε διαθέσιμα αρκετά επώνυμα φίλτρα κάτω πάγκου, κυρίως σε δυο διαφορετικούς τύπους. Η πρώτη κατηγορία αυτών των φίλτρων είναι εκείνα που έχουν δική τους βρύση από την οποία εξέρχεται το φιλτραρισμένο νερό. Η βρύση αυτή συνήθως τοποθετείται δίπλα στην κανονική βρύση της κουζίνας σας ώστε να μπορείτε εύκολα ανοιγοκλείνοντας την να απολαμβάνετε πεντακάθαρο και υγιεινό πόσιμο νερό.

Η δεύτερη μεγάλη υποκατηγορία των φίλτρων κάτω πάγκου είναι εκείνα που εγκαθίστανται στην κρύα παροχή της βρύσης της κουζίνας σας, οπότε, κάθε φόρα που εσείς ανοίγετε την βρύση στο κρύο νερό αυτό είναι ήδη φιλτραρισμένο και έτοιμο για κατανάλωση. Η καθεμία από αυτές τις κατηγορίες βέβαια διαθέτει πολλά και διαφορετικά ειδή φίλτρων. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από την ευρύτερη αυτή κατηγοριοποίηση θα πρέπει να διαλέξετε αν τα φίλτρα που σας ενδιαφέρουν θα είναι μονά ή δίπλα ή και τριπλά, όπως ακόμα και αν θα είναι φίλτρα με ενεργό άνθρακα ή όχι.

Μέγεθος και αισθητική των φίλτρων κάτω πάγκου.

filtra nerou kato pagkou

Τα φίλτρα κάτω πάγκου είναι κατασκευασμένα με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτότητα μιας και λαμβάνεται υπόψη ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια επιπλέον προσθήκη κάτω από τον υπάρχοντα πάγκο της κουζίνας σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το μέγεθος της συσκευής θα πρέπει απαραίτητα να επιλεγεί με βάση το διαθέσιμο χώρο στην κουζίνα σας ώστε να μην εμποδίζει τις υπόλοιπες δραστηριότητες σας σε αυτή.

Αν η κουζίνα σας λοιπόν είναι περιορισμένη σε έκταση τότε διαλέξτε να αγοράσετε ένα μικρό και διακριτικό φίλτρο νερού που θα σας εξοικονομήσει σίγουρα πολύτιμο χώρο. Μην ξεχνάτε βεβαία ότι έκτος από το μέγεθος καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας και την αισθητική της συσκευής μιας και θα την βλέπετε καθημερινά.

Προτιμήστε φίλτρα νερού με σύστημα γρήγορης αλλαγής.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που οφείλετε να διασφαλίσετε ότι θα διαθέτει το φίλτρο νερού που θα επιλέξετε είναι ένα σύστημα quick change. Το συγκεκριμένο σύστημα γρήγορης αλλαγής μπορεί να μην εξασφαλίζει άμεσα καλύτερη ποιότητα του πόσιμου νερού που φτάνει στο ποτήρι σας ωστόσο σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρόνο αλλά και κόπο όταν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το φίλτρο με νέο. Με το σύστημα γρήγορης αλλαγής μπορείτε να αλλάξετε φίλτρο χωρίς εργαλεία ,απλά περιστρέφοντας το φίλτρο μέχρι να βγει και έπειτα βιδώνετε το νέο.

Ολοκληρώνοντας, είναι προφανές ότι τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου είναι εντελώς απαραίτητα για να διασφαλίσουν μια ποιότητα πόσιμου νερού από την βρύση, ικανή να εγγυηθεί την καλή σας υγεία. Δεν έχετε λοιπόν παρά να ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας λαμβάνοντας υπόψη σας όλα όσα προαναφέρθηκαν και μην ξεχνάτε ότι τα φίλτρα νερού είναι πάντα μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε !