Youmag.gr
Είναι φανερό πως για μία ακόμη χρονιά η Mercedes θα είναι το… πρώτο βιολί στη Φόρμουλα 1. Τα πρώτα δείγμα μετά τις χειμερινές δοκιμές...

Είναι φανερό πως για μία ακόμη χρονιά η Mercedes θα είναι το… πρώτο βιολί στη Φόρμουλα 1.

Τα πρώτα δείγμα μετά τις χειμερινές δοκιμές είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και οι άνθρωποι της Mercedes είναι πολύ ευχαριστημένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως ότι εφυσυχάζουν.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Τότο Βολφ τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά προβλήματα αξιοπιστίας που πρέπει να ξεπεραστούν, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

«Δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ με τους χρόνους των δοκιμών, διότι δε γνωρίζουμε τα φορτία καυσίμου των άλλων ομάδων. Θα είναι σαν να προσπαθούμε να μαντέψουμε με την κρυστάλλινη σφαίρα, ούτε το θέλουμε ούτε το κάνουμε αυτό. Είχαμε καλές δοκιμές με δυνατό ρυθμό.

Στις μεγάλες αποστάσεις είμαστε καλοί, αλλά ακόμα έχουμε κάποια θέματα με την αξιοπιστία. Θέλουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι πρώτοι αγώνες και μετά θα μπορούμε πιο εύκολα να επιβεβαιώσουμε αυτά που είδαμε στις δοκιμές. Η Ferrari δείχνει δυνατή, το ίδιο και η Williams, αλλά ας περιμένουμε μέχρι να αρχίσουν πραγματικά οι αγώνες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Mercedes.

No comments so far.

Be first to leave comment below.