Youmag.gr
Μία καλύτερη Ferrari, σε σχέση με την περσινή, βλέπει ο Κίμι Ράικονεν και αισιοδοξεί για το νέο πρωτάθλημα. Τους πρώτους του γύρους έκανε με...

Μία καλύτερη Ferrari, σε σχέση με την περσινή, βλέπει ο Κίμι Ράικονεν και αισιοδοξεί για το νέο πρωτάθλημα.

Τους πρώτους του γύρους έκανε με τη νέα Ferrari στη Χερέθ ο Ράικονεν και αμέσως διέκρινε τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο μονοθέσιο της «σκουντερία». Ο Φινλανδός, πιστεύει ότι η ιταλική ομάδα θα τα πάει καλύτερα από πέρυσι, όμως θεωρεί πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βάλει στόχους.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει να κάνει προβλέψεις για το πού θα καταλήξει το πρωτάθλημα, με το ενδεχόμενο πάντως στους κατασκευαστές να κάνει η Mercedes το repeat είναι σχετικά μεγάλο.

«Βλέπω πολλές βελτιώσεις σε κομμάτια που είχαμε προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Το όλο πακέτο είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Τώρα, είμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αποτελέσματα. Ο Σεμπάστιαν είχε αρκετές καλές ημέρες όσον αφορά στα επίσημα δοκιμαστικά, ενώ κι εγώ είχα μία πολύ καλή πρώτη ημέρα. Προσπαθούμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να πιέζουμε τους πρωτοπόρους του grid και με τα δύο αυτοκίνητα και να βελτιωνόμαστε, θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα» υπογράμμισε ο Ράικονεν.

No comments so far.

Be first to leave comment below.