Youmag.gr
Απίστευτο και όμως συνέβη. Διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, συγκρούστηκε με πολυθρόνα!!! Το παράδοξο αυτό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εφτά το...

Απίστευτο και όμως συνέβη. Διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, συγκρούστηκε με πολυθρόνα!!! Το παράδοξο αυτό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εφτά το βράδυ της Τρίτης, στο τμήμα από τα Λεχαινά προς την Αρετή.

Διερχόμενοι οδηγοί από το σημείο, ενημέρωσαν άνδρες της Τροχαίας Αμαλιάδας, που βρίσκονταν στο τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα στη διασταύρωση Λεχαινών, για την ύπαρξη μιας πολυθρόνας !!! στη μέση της εθνικής οδού, με άμεσο κίνδυνο να συμβεί ατύχημα. Το συγκεκριμένο τμήμα δεν διαθέτει καθόλου φωτισμό, και οι οδηγοί δεν θα προλάβαιναν να αντιδράσουν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο οι άνδρες της Τροχαίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών. Όμως έως ότου διανύσουν τη μικρή απόσταση από το σημείο που βρισκόντουσαν έως την … πολυθρόνα.. το ατύχημα είχε συμβεί. Μια νεαρή οδηγός έπεσε πάνω στην πολυθρόνα με το αυτοκίνητο της και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε αυτή ούτε κάποιος από τους επιβαίνοντες στο όχημα. Η πολυθρόνα κατέληξε στην άκρη της οδού, αλλά και πάλι σε επικίνδυνο σημείο. Οι πυροσβέστες φρόντισαν για την απομάκρυνσή της.

Εκτιμάται πως κάποιος μετέφερε την πολυθρόνα με ανοικτό φορτηγό, αυτή έπεσε και ήταν κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από τον οδηγό. Γιατί αν σκεφτούμε πως κάποιος τοποθέτησε εκεί την πολυθρόνα επίτηδες, τότε μπαίνουμε σε πολύ χειρότερες καταστάσεις…

poluthrona1

poluthrona2

Πηγή ilialive.gr

No comments so far.

Be first to leave comment below.