Youmag.gr
‘Εφηβος με χειροπέδες σώνει τη ζωή του αστυνομικού που τον συνέλαβε ‘Εφηβος με χειροπέδες σώνει τη ζωή του αστυνομικού που τον συνέλαβε
Παρακολουθήστε έναν έφηβο με χειροπέδες να σώνει τη ζωή ενός αστυνομικού που έχει υποστεί καρδιακή προσβολή. Πλάνα από ένα αστυνομικό τμήμα στο Fort Lauderdale... ‘Εφηβος με χειροπέδες σώνει τη ζωή του αστυνομικού που τον συνέλαβε

Παρακολουθήστε έναν έφηβο με χειροπέδες να σώνει τη ζωή ενός αστυνομικού που έχει υποστεί καρδιακή προσβολή.

Πλάνα από ένα αστυνομικό τμήμα στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, δείχνουν έναν έφηβο να σώνει τον αστυνομικό που τον συνέλαβε ο όποιος κατέρρευσε με καρδιακή προσβολή.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ο 17χρονος Jamal Rutledge καθόταν με χειροπέδες αναμένοντας την επεξεργασία της κατηγορία του, όταν ο αστυνομικός Franklin Foulks, ο άνθρωπος που τον συνέλαβε, έπεσε στο έδαφος και κρατώντας το στήθος του.

Ο Rutledge πλησίασε τον αστυνομικό για να ελέγξει την κατάσταση του και στη συυνέχεια κλοτσώντας την πόρτα ασφαλείας, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, η οποία σύντομα έφτασε. Ο Foulks στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θεραπεύτηκε επιτυχώς.

Το αστυνομικό τμήμα του Fort Lauderdale ανακοίνωσε, ότι εξαιτίας της γρήγορης δράσης του Rutledge και των τριών αξιωματικών, ο Foulks σώθηκε.

Ο Jamal Rutledge θα τιμηθεί σε μια τελετή απονομής βραβείων στις 21η Γενάρη.

No comments so far.

Be first to leave comment below.