Youmag.gr
Ο Θανάσης Αντετοκούμπο «σκιαγράφησε» τον αδερφό του σε μία συνέντευξη με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο «τρελαίνει» κόσμο με τις εμφανίσεις του με...

Ο Θανάσης Αντετοκούμπο «σκιαγράφησε» τον αδερφό του σε μία συνέντευξη με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο «τρελαίνει» κόσμο με τις εμφανίσεις του με τους Μιλγουόκι Μπακς φέτος. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος και πιο αυστηρός κριτής; Αναμφίβολα ο αδερφός του!

«Προσωπικά, περιμένω ακόμη πιο πολλά από τον Γιάννη, όπως και εκείνος από μένα. Θα σταθώ στο τελευταίο ατομικό ρεκόρ του. Πόσους πόντους έβαλε με τους Πέλικανς; 29, σωστά; Και; Για να γίνει κάποιος σπουδαίος, δεν πρέπει να πιάνεται από τα ατομικά ρεκόρ και ο Γιάννης αυτό το γνωρίζει. Πριν από λίγες ημέρες, παρακολουθούσα τη συνέντευξη του Κόμπι Μπράιαντ. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο δημοσιογράφος τον ρωτάει σχετικά με τα πέντε δαχτυλίδια πρωταθλητή, που έχει κατακτήσει. Έπρεπε να δείτε το ύφος του Κόμπι. Ηταν σαν να λέει «ε και;» γνωρίζοντας ότι για να φτάσει και να μείνει στην κορυφή, δεν αρκέστηκε στα κατορθώματά του, αλλά αναζήτησε νέα κίνητρα, έβαλε νέους στόχους. Έτσι πρέπει να λειτουργούν όλοι οι αθλητές. Είμαι υπερήφανος για τον αδερφό μου, αλλά εφόσον με ρωτάς, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

«Εννοείται πως ούτε εγώ, ούτε κανείς, πίστευε ότι δύο χρόνια αργότερα θα ζούσαμε αυτά που ζούμε. Από μικρά παιδιά όμως, έχουμε μάθει να κοιτάμε μπροστά και να βάζουμε στόχους και πορευτήκαμε με μια αρχή: να μην αφήσουμε ποτέ κάποιον να μας πει ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε. Σε αυτό με έχουν βοηθήσει οι γονείς μας. Οι οποίοι είναι υπερήφανοι για μας, αλλά δεν έχει αλλάξει καθόλου η νοοτροπία τους. Την ίδια επιθυμία που είχαν όσο ήμασταν μικροί, την έχουν και τώρα που μεγαλώσαμε και έχουμε πάρει τον δρόμο μας. Να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι άνθρωποι και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Οι γονείς μου περισσότερο ενδιαφέρονται για τη διάπλαση του χαρακτήρα μας, παρά για την πρόοδό μας στο μπάσκετ», πρόσθεσε στη συνέχεια ο νεαρός άσος.

No comments so far.

Be first to leave comment below.