Youmag.gr
Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, ζητήσαμε τη συμβουλή της ειδικού για να επιστρατεύσουμε όλες μας τις αισθήσεις, να τονώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή...

Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, ζητήσαμε τη συμβουλή της ειδικού για να επιστρατεύσουμε όλες μας τις αισθήσεις, να τονώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή και να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία κάτω από τα σκεπάσματα. Σε συνεργασία με την Αγγελική Τζάνου, Ψυχοθεραπεύτρια- Sex Therapy.

Άλλωστε, κάνοντας χρήση κάθε μίας αίσθησης διαδοχικά, θα ενισχύσεις τη σεξουαλική επιθυμία με αποτέλεσμα την πιο έντονη απόλαυση και για τους δυο σας.

Όσφρηση

Η λέξη φερορμόνες έρχεται στο μυαλό όλων μας. Είναι οι χημικές ουσίες που παράγει το σώμα και είναι υπεύθυνες για την ερωτική έλξη, για την οποία πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μυρωδιά. Όπως έχει αποδειχθεί, η όσφρηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης και ειδικά κατά την διάρκεια του σεξ όταν πλησιάζεις το σώμα του συντρόφου σου και παίρνεις βαθιά αναπνοή, καθώς όπου παράγεται ιδρώτας είναι πιο έντονη και η παρουσία των φερορμονών.

Για να μην υπάρχουν όμως και ατυχήματα σχετικά με την μυρωδιά σου ή του συντρόφου σου, ένα ντους που θα διώξει τα αρώματα της υπόλοιπης ημέρας από πάνω σας, θα σας προφυλάξει από στιγμές άβολες που τελικά αντί να προκαλέσουν έλξη, μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να απομακρυνθείτε!

Όραση

Κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να του στείλεις μία αισθησιακή φωτογραφία σου με λίγα ή καθόλου ρούχα, ενώ εκείνος είναι στην δουλειά. Τέτοια στιγμιότυπα θα ενεργοποιήσουν την φαντασία του και θα του δώσουν τροφή για περαιτέρω σέξι σενάρια. Βέβαια το ίδιο δεν ισχύει για τις γυναίκες, αφού εάν λάβουν μία αντίστοιχα αποκαλυπτική φωτογραφία του συντρόφου τους μπορεί και να μην ενθουσιαστούν τόσο. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες προτιμούμε να λάβουμε μία φωτογραφία με το πρόσωπό του σε σέξι και υποσχόμενη έκφραση. Τώρα, όσον αφορά το κρεβάτι, τα σέξι εσώρουχα βοηθούν να ανέβει η θερμοκρασία στα ύψη και τονώνουν και την αυτοπεποίθησή μας.

Ακοή

Κατά την διάρκεια του σεξ, είναι κοινώς αποδεκτό να θέλουμε ο σύντροφός μας να μας μιλάει. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι πως με αυτόν τον τρόπο και επιβεβαιώνουμε ότι απολαμβάνει και εκείνος το κάθε χάδι και την κάθε κίνησή μας αλλά αυξάνεται και η δική μας διάθεση και διέγερση. Καθοδήγησε τον σύντροφό σου εκεί που σου αρέσει ή ρώτησέ τον αν απολαμβάνει αυτό που κάνεις. Ζήτησε να το κάνει και εκείνος και σιγά σιγά η σιωπή θα φύγει από το κρεβάτι σας και θα ανακαλύψετε μαζί νέα ερωτογενή σημεία στο σώμα και στο δωμάτιο.

Εάν και πάλι νιώθεις άβολα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο τραγούδι του οποίου οι στίχοι θα μπορούν να καθοδηγήσουν τον σύντροφό σου. Στις περιπτώσεις που υπάρχει απόσταση ανάμεσα στους δυο σας, ένα τηλεφώνημα με παιχνιδιάρικη διάθεση μπορεί να σας φέρει αμέσως πιο κοντά, λέγοντας ο ένας στον άλλον τι θα θέλατε να κάνετε.

Αφή

Στις αρχές κάθε σχέσης, ακόμη και το παραμικρό άγγιγμα μπορεί να είχε άμεσα ερεθιστικά αποτελέσματα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, ξεθωριάζει και η ποσότητα και η ποιότητα των αγγιγμάτων. Επειδή η αφή είναι η μόνο αίσθηση που έχει ταυτόχρονα αποτελέσματα και στους δύο συντρόφους, χρειάζεται να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με αυτήν.

Πριν το σεξ, σε ανύποπτες στιγμές, αλλά και κατά την διάρκεια, πάρε χρόνο και χωρίς βιασύνη απόλαυσε να αγγίζεις το κορμί του συντρόφου σου με κλιμακωτό τρόπο. Επίλεξε δηλαδή, να γίνεται σταδιακά όλο και πιο κοντινή η επαφή σας. Στο σεξ, κλείνοντας τα μάτια, αφέσου στον σύντροφό σου και βρείτε μαζί σε ποιο σημείο και ποιο άγγιγμα προκαλεί πιο έντονη την διέγερσή σας,κάτι που θα σου εξασφαλίσει ακόμη πιο έντονο οργασμό στη συνέχεια.

Γεύση

Αν απολαύσετε φαγητό πριν το σεξ, αυτό μοιραία θα σας κάνει να απολαύσετε περισσότερο και το σεξ μετά, όπως υποστηρίζουν ειδικοί ερευνητές. Παρατήρησε ποιες γεύσεις προτιμά ο σύντροφός σου και δοκίμασε να τις προσθέσεις στο σεξ. Έτσι, θα φέρεις μία σίγουρη απόλαυση στο κρεβάτι σας επιλέγοντας ένα γλυκό που του αρέσει και, μέσω της εξαρτημένης μάθησης, θα συνδυαστεί τη συνέχεια με εξίσου απολαυστικό σεξ. Αυτός είναι ο λόγος που στο εμπόριο μπορείς να βρεις και κρέμες σώματος με γεύσεις όπως η σοκολάτα, που αρέσει στους περισσότερους.

Πηγη ladylike.gr

No comments so far.

Be first to leave comment below.