Youmag.gr
Tο Entertainment Tonight έφτιαξε έναν κατάλογο με τις ηθοποιούς που όταν πάτησαν το πόδι τους οι ιθύνοντες του Hollywood τους είπαν ότι δεν ήταν...

Tο Entertainment Tonight έφτιαξε έναν κατάλογο με τις ηθοποιούς που όταν πάτησαν το πόδι τους οι ιθύνοντες του Hollywood τους είπαν ότι δεν ήταν αρκετά ελκυστικές για να τα καταφέρουν ….τελικά όμως η ιστορία τους διέψευσε..!!! Αυτή είναι η λίστα με τις οκτώ πρωταγωνίστριες που είχαν το τελευταίο λόγο…

Meryl Streep
Στην οντισιόν της ηθοποιού για το King Kong, Ο παραγωγός Dino de Laurentis είπε στο γιο του στα ιταλικά, «Γιατί μου έφερς αυτό το άσχημο πράγμα;” Η Στριπ, η οποία καταλάβαινε ιταλικά, απάντησε πίσω στη γλώσσα του παραγωγού, «Συγνώμη δεν είμαι αρκετά όμορφη για να είμαι στο Κινγκ Κονγκ;»

Jessica Chastain
«Μου έλεγαν να βάψω ξανθά τα μαλλιά μου, όταν άρχισα να πηγαίνω στις οντισιόν» δήλωσε στη Telegraph. “Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια άρχισαν να μου λένε ότι είμαι ελκυστική. Πιο πριν δεν έπαιρνα τους ρόλους γιατί όπως μου έλεγαν δεν ήμουν αρκετά όμορφη.»

Lea Michele
Πριν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Glee, της πρότειναν να κάνει χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τη μύτη της. Η μητέρα της δεν την άφησε χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα για να την πείσει την επιτυχία Barbra Streisand.

Sarah Jessica Parker
Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City έχει επικριθεί αρκετά για την εμφάνισή της και μάλιστα το Maxim πήγε ένα βήμα παρακάτω χαρακτηρίζοντας την ως την πιο ‘ unsexiest’ γυναίκα στον κόσμο το 2007.

Pink
«Ένα κορίτσι σαν κι εμένα δεν στηρίζετε στην εμφάνισή της, αυτό φρόντιζαν να μου το υπενθυμίζουν όλοι από την πρώτη μέρα. Μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να γίνω ποτέ εξώφυλλο, γιατί δεν είμαι αρκετά όμορφη.»

Kat Dennings
Το sex symbol δεν ακολούθησε ποτέ τις συμβουλές των casting agents οι οποίοι της πρότειναν να χάσει βάρος, να φτιάξει τα δόντια της και να βάψει τα μαλλιά της.

Wyona Ryder
Ένας casting director είπε στη Ryder κατά τη διάρκεια μιας από τις πρώτες ακροάσεις της, «Άκου, μικρή, Δεν πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Δεν είσαι αρκετά όμορφη. Θα πρέπει να πάς πίσω εκεί που ήρθες και να συνεχίσεις το σχολείο. Δεν το έχεις.»

No comments so far.

Be first to leave comment below.