Youmag.gr
Βράδυ με φίλους στο σπίτι : Τι να κάνετε & τα sites που θα σας βοηθήσουν να ”σώσετε” την βραδιά! Βράδυ με φίλους στο σπίτι : Τι να κάνετε & τα sites που θα σας βοηθήσουν να ”σώσετε” την βραδιά!
Το Σαββατοκύριακο είναι ‘προ των πυλών και αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάποια συγκέντρωση φίλων στο σπίτι σας, αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει! Συγκεντρώσαμε 6... Βράδυ με φίλους στο σπίτι : Τι να κάνετε & τα sites που θα σας βοηθήσουν να ”σώσετε” την βραδιά!

Το Σαββατοκύριακο είναι ‘προ των πυλών και αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάποια συγκέντρωση φίλων στο σπίτι σας, αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει!

Συγκεντρώσαμε 6 παρεΐστικες ιδέες και τα sites που θα σας βοηθήσουν να τις εφαρμόσετε ώστε να περάσετε καλά.


#1 Καραόκε

To luckyvoice.com έχει την sing at home έκδοση και με ελάχιστο κόστος φέρνει το καραόκε σπίτι σας! Ανάλογα με την σύσταση της παρέας, αυτή η επιλογή υπόσχεται πολύ γέλιο!!!

#2 Φτιάξτε σούσι με φίλους

Εεεε αυτή είναι μια πρωτότυπη ιδέα δεν μπορείτε να πείτε… Συμβουλευτείτε αυτό το άρθρο εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα και έχετε κατά νου το e-food.gr αν τελικά χρειαστεί να παραγγείλετε σουβλάκια !!

#3Pantomima Lovers

All time classic επιλογή, αλλά καθόλου ξεπερασμένη..! Στο Oneman.gr  θα βρείτε το άρθρο ‘Οι «άχαστοι» τίτλοι στην παντομίμα ταινιών‘ συμβουλευτείτε το και ξεκινήστε την «μάχη»!

#4 Ιστορίες τρόμου

Αυτό σίγουρα θα σας θυμίζει τις κλασσικές βραδιές στην κατασκήνωση ή καλοκαιρινές διακοπές των παιδικών σας χρόνων !!! Γιατί να μην φτιάξετε μια ενήλικη version αυτού του παιχνιδιού;;; Αν ψάχνετε για λίγη έμπνευση, θα την βρείτε στο storiesfromthegrave.com

#5 Επιτραπέζια Παιχνίδια

Αν έχετε βαρεθεί τα κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια… σας καταλαβαίνουμε και έχουμε και για αυτό λύση. Το kaissagames.com διαθέτει τεράστια ποικιλία επιτραπέζιων, με παιχνίδια ρόλων, μυστηρίου και στρατηγικής που μπορεί να διαρκέσουν ώρες.

#6 Παιχνίδια με τράπουλα

Αν ψάχνετε καινούρια παιχνίδια ή θέλετε να θυμηθείτε τους κανόνες αγαπημένων σας παιχνιδιών αυτό το site θα σας φανεί χρήσιμο.  Εμείς σας προτείνουμε το κλασσικό & αγαπημένο Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο 

No comments so far.

Be first to leave comment below.