Youmag.gr
Γυναικεία αθλητικά ρούχα και χρώματα. Γυναικεία αθλητικά ρούχα και χρώματα.
Το γυμναστήριο και τα σπορ στοχεύουν στην ευεξία, την καλλίγραμμη σιλουέτα αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση. Η παραγωγή ενδορφινών αλλά και το ίδιο... Γυναικεία αθλητικά ρούχα και χρώματα.

Το γυμναστήριο και τα σπορ στοχεύουν στην ευεξία, την καλλίγραμμη σιλουέτα αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση. Η παραγωγή ενδορφινών αλλά και το ίδιο το γεγονός ότι ασχολούμαστε με κάτι που μας αρέσει, βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο και τα χρώματα! Τα γυναικεία αθλητικά ρούχα έχουν μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα.

Έρευνες αποδεικνύουν πως τα έντονα χρώματα στα αθλητικά ρούχα μάς κάνουν να είμαστε περισσότερο δραστήριοι και να έχουμε αυξημένη όρεξη για άθληση και έκκριση αδρεναλίνης. Και λογικά να το σκεφτεί κανείς, η αλήθεια είναι πως τα χρώματα μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας γεμίζουν ενέργεια! Πέρα από το ότι συχνά και σε διάφορα αθλήματα, τα χρώματα έχουν και λειτουργικό σκοπό. Για παράδειγμα ο ποδηλάτης πρέπει να φοράει έντονα χρώματα ώστε να γίνεται εύκολα αντιληπτός στο δρόμο.

Τα χρώματα που είναι στη μόδα στα γυναικεία αθλητικά ρούχα είναι το έντονο κίτρινο, τα φλούο φούξια και πράσινο (λαχανί), το μοβ, το πορτοκαλί και το ελπιδοφόρο πράσινο. Υπάρχουν όμως και πολλά σχέδια, prints ή patterns που προτείνουν γνωστές εταιρείες αθλητικών και διάσημοι σχεδιαστές. Αυτά είναι το λεοπάρ, σε διάφορες αποχρώσεις όπως αυτές του μπλε, μοβ, ασπρόμαυρου και του κλασικού καφέ, το polka dots ή αλλιώς πουά (επίσης σε ποικίλες αποχρώσεις), το ριγέ (που θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί προσθέτει κάποια κιλά παραπάνω, ειδικά όταν οι ρίγες είναι οριζόντιες) και πολλά ασύμμετρα σχέδια (όπως ρόμβοι, κύκλοι, λοξές γραμμές, ψυχεδελικά κ.ά.).

shoesΗ φετινή μόδα στα γυναικεία αθλητικά ρούχα προτείνει κυρίως μοβ, σομόν συνδυασμένο με dusty gray, μπλε ιλεκτρίκ, πράσινο και κίτρινο. Εντυπωσιακά σχέδια θα βρείτε σε λεοπάρ και πουά σχέδια. Φυσικά μέσα σε αυτή την πολυφωνία χρωμάτων και prints, καλό θα είναι να έχετε και μερικά σκουρόχρωμα κομμάτια ώστε να τα συνδυάζετε εύκολα με τα προηγούμενα. Φροντίστε λοιπόν να μη σας λείπει ένα μαύρο κολάν, μία γκρι φόρμα και ένα μπλε σκούρο σορτσάκι. Κλασικά αθλητικά ρούχα που όλες πρέπει να έχουμε για να μπορούμε να παίζουμε με χρωματιστά T- Shirts, φούτερ και αθλητικές ζακέτες ή αξεσουάρ. Για όσες είναι πιο απλές, τα αξεσουάρ όπως είναι η τσάντα του γυμναστηρίου και τα παπούτσια αποτελούν μία καλή λύση για να τολμήσετε χρωματικά.

Δίχρωμα, τρίχρωμα ή και περισσότερα ανάλογα την εταιρεία αθλητικά παπούτσια συνδυασμένα με μονόχρωμα γυναικεία αθλητικά ρούχα ή και όχι. Τα σπορ και όλη αυτή η casual φιλοσοφία της «αθλητικής μόδας» επιτρέπουν τους πιο τρελούς συνδυασμούς και το mix & match αποτελεί προϋπόθεση.

No comments so far.

Be first to leave comment below.