Youmag.gr
Γυναικεία ρολόγια με λουράκι. Γυναικεία ρολόγια με λουράκι.
Παρόλο που υπάρχει ένας βασικός στιλιστικός κανόνας που λέει ότι τα γυναικεία ρολόγια με λουράκι είναι πιο σπορ και ενδείκνυνται για περισσότερο casual περιστάσεις-... Γυναικεία ρολόγια με λουράκι.

Παρόλο που υπάρχει ένας βασικός στιλιστικός κανόνας που λέει ότι τα γυναικεία ρολόγια με λουράκι είναι πιο σπορ και ενδείκνυνται για περισσότερο casual περιστάσεις- με τα ρολόγια μπρασελέ να έχουν την τιμητική τους για τις πιο επίσημες εμφανίσεις- η μόδα έχει πλέον απλοποιηθεί! Το ίδιο και οι νόρμες της, με αποτέλεσμα…
Ανεξαρτήτως ηλικίας, στιλ αλλά και καθημερινού τρόπου ζωής τα γυναικεία ρολόγια με λουράκι να είναι στη μόδα! Κάθε μέρα, όλη μέρα, σε κάθε περίσταση!
Διαλέξτε ένα ρολόι με αδιάβροχο και καλύτερα από υλικό καουτσούκ λουράκι, ώστε να μη χρειάζεται συχνά αλλαγή. Προτιμήστε το σε έντονο χρώμα, όπως είναι το λαχανί, το φούξια, το μοβ, το κίτρινο ή το γαλάζιο και δώστε στιλ σε κάθε σας εμφάνιση μόνο με το συγκεκριμένο αξεσουάρ! Βάλτε το αγαπημένο σας τολμηρό χρώμα σε ρολόι…
Αν έχετε λεπτό χέρι δοκιμάστε ένα γυναικείο ρολόι με λεπτό λουράκι. Στην αντίθετη περίπτωση, φορέστε ένα ρολόι με μεγαλύτερο λουράκι και καντράν για να κολακεύει περισσότερο.

No comments so far.

Be first to leave comment below.