Youmag.gr
Πώς να φέρετε τις τιμές για τα πτυσσόμενα κάγκελα στα μέτρα σας Πώς να φέρετε τις τιμές για τα πτυσσόμενα κάγκελα στα μέτρα σας
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η προστασία της οικίας μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ωστόσο, οι τιμές στα πτυσσόμενα κάγκελα φαντάζουν πολύ υψηλές ή ακόμη... Πώς να φέρετε τις τιμές για τα πτυσσόμενα κάγκελα στα μέτρα σας

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η προστασία της οικίας μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ωστόσο, οι τιμές στα πτυσσόμενα κάγκελα φαντάζουν πολύ υψηλές ή ακόμη και απλά απαγορευτικές για κάποιους. Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι πολλοί καταλαβαίνουν ότι τα κάγκελα αυτά αποτελούν μία πολύ καλή, αν όχι ιδανική, λύση για την ασφάλεια τους, απλά δεν μπορούν να κάνουν αυτή την επένδυση, λόγω της οικονομικής Κρίσης και των μειώσεων στα εισοδήματα που έχει φέρει.

Εδώ θα πρέπει να πούμε πως στην ασφάλεια ισχύει γενικά το «ότι πληρώνεις παίρνεις». Το γεγονός ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι πιο ακριβά σε σχέση με άλλα συστήματα ασφαλείας, οφείλεται απλά στο γεγονός ότι είναι κι πολύ πιο αποτελεσματικά στη δουλειά τους. Είναι από τα λίγα μέτρα ασφαλείας που δεν αποτρέπει μόνο την απόπειρα κλοπής εν τη γενέσει της, αλλά σταματά και τους επίδοξους κλέφτες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να φέρετε τις τιμές στα πτυσσόμενα κάγκελα στα μέτρα σας. Ας δούμε μερικές.

Ζητήστε από έναν ειδικό να κάνει εκτίμηση του χώρου σας

Όταν πρόκειται για την προστασία του σπιτιού και της οικογένειας μας, η αλήθεια είναι πως πολλοί από εμάς απλά το παρακάνουμε. Από τη μια αυτό είναι καλό, γιατί ποτέ δεν μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά ότι έχει όση ασφάλεια χρειάζεται. Από την άλλη όμως, όταν το budget είναι περιορισμένο, καλό είναι να υπάρχει κάποιο μέτρο. Ένας ειδικός θα εκτιμήσει τον χώρο σας και θα σας πει ακριβώς τι χρειάζεστε και τι πρέπει να αγοράσετε για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σας, μέσα στο μπάτζετ σας. Έτσι θα αποφύγετε τα περιττά έξοδα και δεν θα σας φορτώσει με περιττά πράγματα κάποιος πολύ ενθουσιώδης πωλητής.

Άνοιξε τον λογαριασμό σου δωρεάν στην Freedom24 και λάβε μια εντελώς δωρεάν μετοχή αξίας έως και $800

Μη δώσετε ιδιαίτερη βάση στην εικόνα

Όσο πιο περίτεχνα και «όμορφα» είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα, τόσο ανεβαίνει και η τιμή τους. Αυτό όμως που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα απλά και σταθερά κάγκελα ασφαλείας, είναι το γεγονός ότι όταν είστε στο σπίτι ή νιώθετε ότι δεν τα χρειάζεστε, μπορείτε απλά να τα μαζέψετε και να τα «κρύψετε» από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με άλλα λόγια, δεν αποτελούν μόνιμο ντεκόρ του σπιτιού σας, οπότε μπορείτε να δύσετε βάση στη χρηστική και όχι την αισθητική πλευρά τους.

Ζητήστε προσφορά πακέτου

πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας τιμές

Πολλές φορές το κόστος τοποθέτησης των κάγκελων είναι αυτόν που ανεβάζει την τιμή, γι’ αυτό και πολλές επιχειρήσεις το προσφέρουν δωρεάν ή το συμπεριλαμβάνουν στη προσφορά που κάνουν σε κάποιον υποψήφιο πελάτη. Χρησιμοποιήστε το internet για να βρείτε μία τέτοια επιχείρηση στη περιοχή σας. Σε καμία περίπτωση όμως μην αναλάβετε μόνος σας την εγκατάσταση και να μην προτιμήσετε κάποιον μη ειδικευμένο μάστορα. Η λάθος τοποθέτηση των κάγκελων, στην ουσία ακυρώνει την ύπαρξη τους.

Κάντε παζάρια!

Μην ντρέπεστε, όλο και περισσότεροι σήμερα κάνουν παζάρια για τις πτυσσόμενα κάγκελα τιμές, οπότε οι επιχειρήσεις που τα πουλάνε λίγο – πολύ τα περιμένουν! Μην δεχτείτε την πρώτη προσφορά που θα σας κάνουν, αλλά δείξτε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για την αγορά κάγκελων. Να είστε σίγουροι ότι σχεδόν όλοι οι επιχειρηματίες θα υποχωρήσουν, το πόσο θα υποχωρήσουν, εννοείται ότι εξαρτάται από τις περιστάσεις και τη κατάσταση της αγοράς, γενικότερα. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν αγοράζετε από σούπερ μάρκετ ή πολυκατάστημα, οπότε οι τιμές δεν είναι ακατέβατες!