Youmag.gr
Πίσω στη δεκαετία του ’90 ο στόχος κάθε μελλοντικού bodybuilder και αθλούμενου στα γυμναστήρια με ευρύτατο μάτι ήταν να μαζευτεί οτιδήποτε. Προφανώς από την...

Πίσω στη δεκαετία του ’90 ο στόχος κάθε μελλοντικού bodybuilder και αθλούμενου στα γυμναστήρια με ευρύτατο μάτι ήταν να μαζευτεί οτιδήποτε.

Προφανώς από την εμφάνιση των πραγμάτων τότε κανείς δεν ανησυχούσε για να παραμείνει άπαχο σε όλη αυτή την αέναη περίοδο συσσώρευσης. Αυτό που προκάλεσε ήταν πολλά μεγάλα, ανόργανα και κάπως λιπαρά παιδιά που φορούσαν υπερμεγέθη, φαρδιά παντελόνια και πουκάμισα που δεν έπρεπε ποτέ να δει κανείς δίπλα στην πισίνα.

Με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος ή φυσικού αερίου κερδίζετε 50€ δωροκάρτα Shell

Ο στόχος σήμερα είναι ακόμα να οικοδομήσουμε μυς και να αναμορφώσουμε το σώμα μας, αλλά τώρα θέλουμε να είμαστε άπαχοι, τεμαχισμένοι, σχισμένοι και γενικά σε καλή κατάσταση αθλητικά. Θέλουμε να μπορέσουμε να βγάλουμε τα μπλουζάκια μας στην πισίνα και την παραλία, θέλουμε να έχουμε ένα μυώδες σώμα και πάνω απ ‘όλα θέλουμε να είμαστε άνετοι στο δέρμα μας.

Αναζήτηση μιας δίαιτας

Μια άλλη τάση όσον αφορά την αναζήτηση μιας δίαιτας είναι η σχολή σκέψης φαίνεται να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Κάποιος είναι να πάρει πλήρη τεμαχισμό όσο το δυνατόν θυσιάζοντας μερικά από εκείνο το hard-earned μυ της δικής σας και το άλλο είναι να χύμα επάνω ενώ βάζετε σε λίπος λίπος που τείνει να θολώσει τις προσπάθειές σας.

Λοιπόν, δεν πρέπει να είναι έτσι. Μπορείτε να δημιουργήσετε άπαχο μυ, χωρίς να συσκευάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι η πειθαρχημένη τήρηση του προγράμματος κατάρτισης και διατροφής σας και η κατάλληλη ανάπαυση και ανάκαμψη.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα λειτουργούν συνεργιστικά μεταξύ τους για να παράγουν το ιδανικό σας αποτέλεσμα – μια πιο πτωχή, πιο μυϊκή σωματική διάπλαση. Παρακάτω υπάρχουν τρεις επιλογές για τη διατροφή με άφθονη κατανάλωση. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να κατασκευάσουν άπαχο μυϊκό ιστό χωρίς να θολώνουν τις μυϊκές γραμμές σας.

Με κάθε burger, δώρο αναψυκτικό 330ml!

Μυϊκές γραμμές

Περιέχουν μόνο τη σωστή ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων και υγιεινών λιπών για να διατηρήσουν τα κέρδη χωρίς πρόσθετες αποσκευές. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει επίσης ότι έχετε ήδη δεσμευτεί για ένα υγιές εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το κτίριο του σώματος, το οποίο είναι έντονο και δεν περιλαμβάνει υπερβολική άσκηση αντοχής. Μερικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη Αυτά είναι μόνο παραδείγματα και εκτιμήσεις των σχεδίων διατροφής ημέρας κατάρτισης. Οι προσωπικές σας απαιτήσεις θερμίδας μπορεί να διαφέρουν.

Εάν προσαρμόσετε πάρα πολλές μεταβλητές, είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιοι εργάστηκαν και ποιοι δεν το έκαναν. Αφήστε τον εαυτό σας ένα εξαπατημένο γεύμα περίπου μία φορά την εβδομάδα. Εάν αποφασίσετε για δύο εξαπατήσει τα γεύματα αποφύγετε δύο ημέρες στη σειρά. Είτε έχουν και τα δύο εξαπατήσει τα γεύματα την ίδια μέρα ή διαστήματος τους σε διαφορετικές μη δίνονται ημέρες της εβδομάδας. Κάνε υπομονή. Παίρνει το σώμα λίγες εβδομάδες για να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον διατροφής του.