Youmag.gr
Ένας οδηγός για ταξιδιώτες Ένας οδηγός για ταξιδιώτες
Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο σύγχρονο κόσμο απαιτούν να είναι ελαφρώς εξοπλισμένοι με ψηφιακό εξοπλισμό, γιατί ζούμε σε διαφορετικούς χρόνους από άλλες εποχές που... Ένας οδηγός για ταξιδιώτες

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο σύγχρονο κόσμο απαιτούν να είναι ελαφρώς εξοπλισμένοι με ψηφιακό εξοπλισμό, γιατί ζούμε σε διαφορετικούς χρόνους από άλλες εποχές που αυτά δεν ήταν αναγκαία. Όταν είστε διατεθειμένοι να ξεφύγετε με ένα ταξίδι, πρέπει να προετοιμαστείτε καλά. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για τους φανατικούς των ταξιδιών.

Ρωτήστε τον εαυτό σας – “πόσα πράγματα χρειάζομαι μαζί μου;”

Οτιδήποτε δεν απαιτεί μεγάλη βαλίτσα είναι καλό για την εκκίνηση, αλλά στη συνέχεια δεν θέλετε να υπερφορτώσετε το σακίδιο σας. Χρειάζεστε εσώρουχα, αλλά η υγιεινή υπερεκτιμάται και στα ταξίδια απαιτεί να πάρετε να απαραίτητα. Αν δεν θέλετε να καταλήξετε με μια μακριά γενειάδα προς το τέλος του ταξιδιού σας, μην θεωρήστε ότι το κάνετε λάθος! Άλλοι φέρνουν ζεστά ρούχα και κάποιοι καλοκαιρινά ρούχα. Και ίσως να μην θέλεις να ξεχάσεις το άρωμά σου!

Ανακαλύψτε τις βασικές σας ανάγκες

Θέλεις να κάνεις τρέλες και ο προγραμματισμός δεν σου αρέσει, αλλά πρέπει να κοιτάξεις πού κατευθύνεσαι. Εάν βρίσκεσαι σε διεθνή ύδατα κάνοντας βόλτες χωρίς διαβατήριο, τότε θα δείτε τον εαυτό σας στις ειδήσεις. Όχι γιατί είσαι ο νέος Forrest Gump, αλλά γιατί παραβίασες αρκετούς νόμους. Πάρτε λοιπόν το διαβατήριό σας, μια πιστωτική κάρτα, ανθεκτικά παπούτσια, τηλέφωνο και φορτιστή και μια φορητή μπαταρία.

allazorevma.gr – το μοναδικό site σύγκρισης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα

Επίσης, θα ήταν ωραίο αν μπορείτε να οδηγήσετε, είναι μια μεγάλη ικανότητα στο ταξίδι και μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο όπου κι αν πάτε.

Όπως έκαναν στη Ρώμη

Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε check in στο Four Seasons, αλλά αυτό θα ήταν μια τέτοια απάτη. Έτσι, ζήστε τοπικά, φάτε τοπικά προϊόντα, περιφερθείτε τοπικά και πιείτε τοπικά ροφήματα. Ωστόσο, μείνετε ασφαλείς και αφήστε τις καλές στιγμές να έρθουν.

Πάρε διαζύγιο από την τεχνολογία

Γνωρίζουμε πόσο διασκεδαστικά είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας. Αφήστε λοιπόν αυτά μακριά, βγάλτε φωτογραφίες, αλλά μην δίνετε προσοχή στο Wi-Fi. Εάν σας λείπει τρομερά η οικογένειά σας, προσπαθήστε να τους στείλετε ένα γράμμα και να δοκιμάσετε τις γραφικές σας δεξιότητές! Αλλά σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα playlist για τα ταξίδια σας. Ίσως χρειαστείτε να ακούσετε λίγο Eminem όταν δεν έχετε χρήματα και είστε πεινασμένοι.

Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος για να καλυφτεί σε ένα ταξίδι, αλλά εάν εστιάζετε στον στόχο σας και είστε ειλικρινείς στα ταξίδια σας, ίσως να καλύψετε το ήμισυ και αυτό είναι καλό. Αλλά να θυμάσαι ότι το να είσαι άρρωστος δεν είναι αστείο, πρέπει να κάνεις ιατρικό έλεγχο (γιατί κυκλοφορούν διάφορες ασθένειες εκεί έξω), να επαναφορτίσεις το τηλέφωνό σου, και να αφήσεις την πολύ διασκεδαστική ομάδα σου στο WhatsApp. Αλλά σίγουρα, πιστεύουμε ότι θα αξίζει τον κόπο.