Youmag.gr
Η οργάνωση ενός γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση για ένα νέο ζευγάρι. Το ζευγάρι πρέπει να μεριμνήσει για όλες τις προετοιμασίες πολλούς μήνες πριν....

Η οργάνωση ενός γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση για ένα νέο ζευγάρι. Το ζευγάρι πρέπει να μεριμνήσει για όλες τις προετοιμασίες πολλούς μήνες πριν. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας εάν το ζευγάρι φροντίσει από νωρίς για όλα και το σημαντικότερο να μην κατακλυστεί από συναισθήματα άγχους αλλά να είναι γι’ αυτούς μια ευχάριστη ενασχόληση ο γάμος.

Πρωτού ξεκινήσετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε συμβουλές και οδηγίες από τους  γονείς σας. Αυτοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι χρειάζεται ένας γάμος για να προετοιμαστεί σωστά. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι γονείς σας παντρεύτηκαν αλλά τα βασικά «συστατικά» του γάμου δεν έχουν αλλάξει!  Επίσης, ζητήστε τη βοήθεια των  φίλων και  συγγενών σας που δεν έχουν πολλά χρόνια γάμου  και  είναι κοντά στη δική σας ηλικία.  Αυτοί θα σας κατατοπίσουν καλύτερα.

Και αφού προηγηθούν όλα τα ανώτερο ξεκινήστε την προετοιμασία του γάμου σας.

Εκπτώσεις και προσφορές έως -50% σε επιλεγμένα προϊόντα!

Νυφικό για τον γάμος σας

Το νυφικό που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας κολακεύει και να εκφράζει την προσωπικότητά σας.  Ύστερα, από που θα επιλέξετε να αγοράσετε το νυφικό σας αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από την οικονομική σας δυνατότητα δηλαδή μπορείτε να το αγοράστε από κάποιο διάσημο οίκο νυφικών εαν οι οικονομικές σας δυνατότητες σας το επιτρέπουν ή από ένα οποιοδήποτε μαγαζί της γειτονιάς σας που πουλάει νυφικά ή μια λύση  ακόμα είναι να μεταποιήστε το νυφικό της μητέρας σας και να το προσαρμόστε στα δικά σας μέτρα.  Επιπλέον, δεν είναι κανόνας  το νυφικό σας να είναι ολόλευκο.  Για να ξεφύγετε από αυτό το κλασικό και διαχρονικό νυφικό μπορείτε να κινηθείτε σε πιο παστέλ αποχρώσεις – εκρού,παστέλ ροζ,  ιβουάρ,  κρεμ κ.α. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο διαφορετικό και δεν διστάζετε να κάνετε  πολλές αλλαγές επιλέξτε νυφικά που περιέχουν πολύ έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πράσινο, ασημί, κίτρινο κ.α.

Βέρες

Όταν θα πάτε να επιλέξτε τις βέρες γάμου μαζί με  τον/την σύντροφό σας το πρώτο πράγμα  που θα πρέπει να έχετε συζητήσει και αποφασίσει από πριν είναι τα χρήματα που θα διαθέσετε. Είναι πολύ σημαντικό να είστε σύμφωνοι και οι δύο για το πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Δεξίωση και τελετή

Η οργάνωση της δεξίωσης και η τελετή είναι το Α και το Ω  και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να  συνδυάστε κατάλληλα όπως, το να συνδυάσετε το τόπο και το χρόνο αφού πολλές φορές έναν μέρος που μας αρέσει πολύ μπορεί να μην είναι διαθέσιμο για μας την ημέρα που εμείς θέλουμε, το να συνδυάσετε το μέρος της δεξίωσης με τον προϋπολογισμό σας αφού σε πολλές περιπτώσεις τυχαίνει να είναι πιο ακριβό ο χώρος της δεξίωσης από αυτό που  έχουμε υπολογίσει, το να συνδυάσετε την εκκλησία με την ημερομηνία αφού πολλές φορές η εκκλησία που θέλουμε να παντρευτούμε μπορεί να μην είναι διαθέσιμη την ημέρα που εμείς θέλουμε και το αντίστροφο, το να συνδυάσετε την απόσταση της εκκλησίας με την αίθουσα αφού τα έξοδα θα διαφέρουν εαν η απόσταση είναι μικρή ή μεγάλη κ.α.

Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με τους πιο μοναδικούς πολύτιμους λίθους που έχουν ταξιδέψει από την καρδιά της Γης στην δική σας καρδιά

Φροντίστε λοιπόν για κάθε λεπτομέρεια από νωρίς για να έχετε μια επιτυχημένη δεξίωση. Στο τέλος, μην ξεχάσετε να προσλάβετε έναν καλό  φωτογράφο ο οποίος θα αποτυπώσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας και κάθε φορά που θα  βλέπετε  τις φωτογραφίες γάμου σας θα είναι σαν να ξαναζήτε εκείνες τις στιγμές.

Ταξίδι του μέλιτος

Το ταξίδι του μέλιτος είναι αυτό που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη σας και καθώς θα περνάνε τα χρόνια θα το νοσταλγείτε ακόμα πιο πολύ, αυτό είναι το  ’κερασάκι” στην τούρτα!  Αποφασίστε από κοινού με τον /την σύντροφό σας τους αγαπημένους σας προορισμούς είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Υπάρχουν παρά πολύ ωραίοι προορισμοί και  πάρα πολλές επιλογές για τους λάτρεις όλων των ειδών – βουνό και θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι.