Youmag.gr
Ξεχώρισε από τους άλλους γιατρούς με την δημιουργία της ιστοσελίδας σου Ξεχώρισε από τους άλλους γιατρούς με την δημιουργία της ιστοσελίδας σου
Επενδύστε στην δημιουργία μιας ιατρικής ιστοσελίδας. Αν είστε γιατρός εύλογα θα αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχει η δημιουργία ιστοσελίδων με το λειτούργημα σας.... Ξεχώρισε από τους άλλους γιατρούς με την δημιουργία της ιστοσελίδας σου

Επενδύστε στην δημιουργία μιας ιατρικής ιστοσελίδας.

Αν είστε γιατρός εύλογα θα αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχει η δημιουργία ιστοσελίδων με το λειτούργημα σας. Σίγουρα η ιστοσελίδα δεν σχετίζεται άμεσα με το επάγγελμα σας ωστόσο είναι κάτι που σας είναι απαραίτητο για να επικοινωνήσετε την δουλειά σας στο ευρύ κοινό.

Δημιουργία ιστοσελίδας VS επαγγελματικών καρτών και γνωστών

Πριν αναλύσουμε πόσο χρήσιμη είναι η κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων για τον ιατρικό κλάδο,ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι λογικό να περνά από το μυαλό σας γατί να μπείτε στην διαδικασία να αποκτήσετε διαδικτυακή παρουσία εφόσον υπάρχει η δοκιμασμένη και επιτυχημένη οδός των επαγγελματικών καρτών , της διαφήμισης στον τύπο και η πατροπαράδοτη μετάδοση της φήμης σας από στόμα σε στόμα. Αρχικά να διευκρινίσω ότι κάνεις δεν απαιτεί να διακόψετε όλους αυτούς τους τρόπους διαφήμισης που απευθύνονται και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, ωστόσο αυτό που ερχόμαστε να προσθέσουμε ως τροφή για σκέψη είναι ότι οι νεότεροι άνθρωποι σήμερα διαφέρουν σημαντικά από τους παλιότερους στον τρόπο ζωής με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΤopHost από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες hosting στην Ελλάδα, με χιλιάδες μικρούς και μεγάλους πελάτες.

Ήδη οι άνθρωποι από είκοσι χρονών και πάνω έχουν το διαδίκτυο ενταγμένο και στην προσωπική και στην κοινωνική και στην επαγγελματική τους ζωή και με βάση τις πληροφορίες που παίρνουν από αυτό προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Πράγμα που σημαίνει ότι ένας εικοσάχρονος όταν ψάχνει να βρει ένα γιατρό στην ειδικότητα σας το πρώτο μέρος που θα ψάξει είναι το internet. Αν εσείς δεν έχετε μεριμνήσει να υπάρχει διαθέσιμη ιστοσελίδα για το ιατρείο σας στο διαδίκτυο κάποιος άλλος συνάδελφο σας θα αποκτήσει έναν επιπλέον πελάτη.

Δεν θα είναι όμως ο μοναδικός πελάτης που θα χάσετε. Όσο περνά ο καιρός θα χάνετε όλο και περισσοτέρους γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν τις συνήθειες τους με τάση να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το διαδίκτυο οπότε είναι πολύ πιθανόν σε λίγα χρονιά από τώρα να δείτε την πελατεία σας να συρρικνώνεται σημαντικά. Λάβετε λοιπόν προληπτικά μετρά! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι δεν έχετε πολλά να χάσατε αφού η δημιουργία ιστοσελίδας είναι μηδενικού κόστους.

Αφήστε τα ραντεβού σας στην ιστοσελίδα που θα δημιουργήσετε.

Σήμερα οι ρυθμοί όλων μας είναι εξοντωτικοί κι δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να έχουν ελευθέρια ακόμα και στο κλείσιμο του ραντεβού τους. Αν τους προσφέρετε την δυνατότητα online booking θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού ότι ώρα θέλουν κι όχι μόνο στις ώρες λειτουργίας του ιατρείου σας.

Η δημιουργία ιστοσελίδας μπορεί να αναδείξει το ακαδημαϊκό σας έργο και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του διαδικτύου είναι χωρίς αμφιβολία η ελευθέρια όπως προαναφέραμε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το βήμα δημοσίας έκφρασης που σας δίνετε μέσω της σελίδας σας για να προωθήσετε την δουλειά σας, να αναδείξετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και γενικά να κτίσετε ένα ισχυρό επαγγελματικό προφίλ.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας σας φέρνει πιο κοντά!

Η ιατρική είναι ένα λειτούργημα και εσείς το ξέρετε καλύτερα από μας. Σαν λειτούργημα λοιπόν σκοπό έχει την πρόσφορα προς τον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Με την δημιουργία μια ιστοσελίδας οι ασθενείς σας θα μπορούν να έρχονται σε άμεση και ανέξοδη επικοινωνία μαζί σας και το πιο σημαντικό όλων είναι ότι και εσείς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους και να τους ενημερώνετε με αναρτήσεις σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν. Μην εκπλαγείτε αν μια δημοσίευση σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο καταφέρει να πείσει τους ασθενείς σας να ακολουθούσουν επιτέλους οδηγίες που για χρόνια τους συμβουλεύατε να υιοθετήσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Η δημιουργία και η κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων λοιπόν δεν έχει να σας κοστίσει τίποτα κι έχει να σας προσφέρει πολλά. Μην είστε αρνητικοί σε ότι έχει σχέση με το διαδίκτυο. Δείτε το απλά σαν ένα ακόμα μέρος που πρέπει να κάνετε την δουλειά σας. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να μάθετε να χειρίζεστε την ιστοσελίδα που θα δημιουργήσετε.