Youmag.gr
Επιλογή web hosting για wordpress Επιλογή web hosting για wordpress
Όταν έχετε μια ιστοσελίδα, μια από τις μεγαλύτερες πηγές των προβλημάτων είναι συχνά η επιλεγείσα web hosting. Η επιλογή του σωστού hosting πάροχος για... Επιλογή web hosting για wordpress

Όταν έχετε μια ιστοσελίδα, μια από τις μεγαλύτερες πηγές των προβλημάτων είναι συχνά η επιλεγείσα web hosting. Η επιλογή του σωστού hosting πάροχος για την απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να κάνει γιατί είναι κάτι που μπορείτε να αποφασίσετε έχετε ανάπτυξη βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Αντίθετα, μια κακή πάροχο φιλοξενίας μπορεί γρήγορα να γίνει ένας εφιάλτης, και μεταναστεύουν το περιεχόμενό σας σε μια άλλη χώρα δεν είναι εύκολο. Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε ένα καλό πάροχο φιλοξενίας, και να δώσει μια ώθηση στο έργο σας.

Η σημασία μιας καλής φιλοξενίας

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα σας επαγγελματικό πρόσωπο στον εικονικό κόσμο, και είναι σημαντικό να παραμείνει πάντα διαθέσιμη και πλήρως λειτουργική. Η φύση του διαδικτύου μας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που θέλουμε ανά πάσα στιγμή, και το site σας δεν είναι καμία εξαίρεση έχετε μια σελίδα που πέφτει συχνά μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής για την εικόνα σας, και το απλό γεγονός ότι δεν έχουν πρόσβαση στο site σας λέει μια πολλά από μόνη της.

Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η υποδομή της περιοχής είναι τόσο ισχυρή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η μίσθωση ενός ποιότητας υπηρεσία φιλοξενίας μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια σελίδα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, ή ένα που δίνει μέτρια αποτελέσματα … και αυτό οδηγεί σε αποτυχία. Μεταξύ άλλων, μια κακή πάροχο φιλοξενίας μπορεί πραγματικά να προκαλέσει πονοκέφαλο σε μακροπρόθεσμη βάση:

Πέφτει σελίδα σας γιατί αιχμής της κυκλοφορίας και τις επισκέψεις. Αν φιλοξενίας σας δεν είναι προετοιμασμένη για μια πιθανή χιονοστιβάδα των επισκέψεων, ο διακομιστής δεν θα μπορούσε να σταθεί και να καταρρεύσει.
Προβλήματα με την παράδοση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και spam σας, ειδικά εάν ο παροχέας σας δεν έχει τα κατάλληλα πιστοποιητικά για να εξασφαλιστεί ότι δεν είναι στη μαύρη λίστα.
Αργή φόρτωση ταχύτητες σε όλη την ιστοσελίδα σας, συνήθως επειδή φιλοξενία χώρο σας δεν διατίθεται αρκετή επεξεργαστική ισχύ.

Πάνω απ ‘όλα, πρέπει να θυμάστε ότι η υπηρεσία web hosting είναι η βάση πάνω στην οποία πραγματοποιήθηκε την ιστοσελίδα σας, η οποία θα πρέπει να είναι σταθερή όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους που εξαρτώνται από την ιστοσελίδα τους για να επιβιώσουν, όπως οι online καταστήματα και επαγγελματίες bloggers.

Αν έχετε μια σελίδα που κάθε φορά που επισκέπτεστε πολλοί άνθρωποι πέφτουν ή έχει σοβαρά προβλήματα ασφάλειας, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, θα είναι καταστρέφουν το εισόδημά σας και την εικόνα σας.

Χρειάζεται να έχετε μια σελίδα στο WordPress

Για να βάλετε τη σελίδα σας σε λειτουργία, θα πρέπει να προσλάβει δύο διαφορετικές υπηρεσίες: έναν τομέα και μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Ο Τομέας:

Οι τομείς που ονομάζεται που έχουν ιστοσελίδες, και μέσω της οποίας έχει πρόσβαση σε ανθρώπους. Είναι υπεύθυνοι για τη μετατροπή των διευθύνσεων του Internet IP σε αναγνώσιμη λέξεις, και είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου προσβάσιμη από τις μάζες. Αν και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα με μόνο μία διεύθυνση IP (όπως 127.0.0.0), που έχει έναν τομέα είναι κάτι σχεδόν υποχρεωτικό εάν είστε σοβαροί.

Τομείς μπορεί να προσληφθεί τόσο για τη διαμονή, και μπορεί να έχει ακόμη περισσότερα από ένα domain οδηγεί σε επισκέψεις σας στην ίδια ιστοσελίδα. Η κύρια λειτουργία του είναι να επισημάνει στην υπηρεσία φιλοξενίας σας σύμβαση, αυτό είναι όπου κατοικεί σελίδα σας.

Web hosting

Χώρος στο δισκο
Μεταφορά δεδομένων
λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και auto-απαντήσεις
λογαριασμούς FTP
υποτομείς
Θεωρητικά, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα διακομιστή που συνδέει τον υπολογιστή σας με το Internet και την εγκατάσταση όλου του απαραίτητου λογισμικού. Αλλά για να έχουν μια προσβάσιμη σελίδα, θα πρέπει να το κρατήσει για πάντα και βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν αποτυγχάνει. Μίσθωση μια φιλοξενία σας δίνει όλη την αξιοπιστία που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή στο σπίτι.

Διαφορετικοί τύποι της φιλοξενίας

Αυτό είπε, αν πάτε σε οποιοδήποτε πάροχο web hosting, θα δείτε ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, και οι τιμές διαφέρουν σημαντικά από το ένα στο άλλο για κανέναν προφανή λόγο. Αν προσθέσετε σε αυτό που κάθε πάροχος έχει μια σειρά από τιμές και διαφορετικά χαρακτηριστικά, το αποτέλεσμα είναι να επιλέξετε την πιο κατάλληλη υπηρεσία φιλοξενίας γίνεται πολύ περίπλοκη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες της φιλοξενίας, το καθένα σχεδιασμένο για έναν τύπο της ιστοσελίδας ειδικότερα. Ενώ κάθε πάροχος μπορεί να ονομάσει τα πακέτα φιλοξενίας τους σε ένα ή τον άλλο τρόπο, στην πραγματικότητα φιλοξενία κατατάσσονται σε 4 κατηγορίες:

Shared Hosting:

Η κοινή φιλοξενία ή shared hosting είναι η φθηνότερη και απλούστερος τρόπος για τη φιλοξενία, και η πιο κοινή.

Φανταστείτε για μια στιγμή ότι ο server όπου η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται είναι ένα ξενοδοχείο με μια σειρά δωματίων. Όταν νοικιάσετε μια υπηρεσία shared hosting, η σελίδα σας θα φιλοξενηθεί σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπως και πολλοί άλλοι που ανήκουν σε άλλους πελάτες της εταιρείας που φιλοξενεί.

Από τη φύση τους, shared hosting είναι η φθηνότερη και προσιτή για να φιλοξενήσει μια επιλογή ιστοσελίδας? Ωστόσο, είναι επίσης μια μορφή της φιλοξενίας πολύ ασθενές σε σύγκριση με το υπόλοιπο, αφού όλες οι σελίδες που φιλοξενούνται στο διακομιστή κάνει χρήση της ίδια μνήμη, σκληρό δίσκο, και επεξεργαστή.

Πλεονεκτήματα της κοινής φιλοξενίας:

Είναι μια πολύ φθηνή μορφή του καταλύματος
Να ξεκινήσει μια επιχείρηση είναι αρκετά, και αργότερα θα μπορούσε να μετατοπιστεί σε μια πιο ισχυρή υπηρεσία
Μένοντας σε ένα μεγάλο εξυπηρετητή, δεν έχουν συνήθως τις πτώσεις
Μειονεκτήματα των Shared Hosting:

Φιλοξενία ποιότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο
Με την κοινή χρήση των πόρων του server, αιχμής της κυκλοφορίας άλλη σελίδα μπορεί να σας επηρεάσει
Συνήθως, είναι ένας απλός τρόπος για τη φιλοξενία και μικρής ισχύος
διακομιστή VPS:

Το επόμενο βήμα στην κατηγορία των καταλυμάτων είναι η πρόσληψη ενός διακομιστή VPS, επίσης γνωστή ως εικονικό διακομιστή. Ενώ η κοινή φιλοξενία είναι να νοικιάσετε ένα μικρό δωμάτιο, ένας διακομιστής VPS είναι το ισοδύναμο του ενοικίου χώρου στο κτίριο. Έτσι, έχετε πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα και το διαθέσιμο χώρο για να φιλοξενήσει μία ή περισσότερες ιστοσελίδες ταυτοχρόνως.

servers VPS είναι να διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος των πόρων του server για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Σε αντίθεση με κοινή φιλοξενία, όπου ένας γείτονας μπορεί να καταναλώσει τη σελίδα περισσότερους πόρους του λογαριασμού (όπως τον ενοικιαστή του ξενοδοχείου που αιχμαλωτίζει το φαγητό με μπουφέ), εδώ θα έχετε μια διατεθεί ποσό μνήμης και επεξεργασίας.

servers VPS με πιο ακριβά, αλλά μπορείτε να πάρετε τη διαβεβαίωση ότι θα έχετε πάντα όσο χώρο χρειάζεστε. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να επεκταθεί, δεδομένου ότι είναι εικονικά Δηλαδή, η ποσότητα της μνήμης που προορίζεται για να μπορείτε εύκολα να ελεγχθεί.

Επιπλέον, ένας διακομιστής VPS έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει πολλές σελίδες αντί για ένα, έτσι μπορείτε να ομαδοποιήσετε όλα τα έργα σας σε ένα μέρος.

Δείτε την ιστοσελίδα της tophost και κάντε σήμερα την παραγγελία σας!

Πλεονεκτήματα του διακομιστή VPS

Πολύ πιο σταθερό από shared hosting
Εγγυόμαστε τις υπηρεσίες που ανατίθενται χωρίς το άλλο μπορούν να επωφεληθούν
Σας επιτρέπει να φιλοξενεί περισσότερες από μία σελίδα μέσα στο ίδιο το διακομιστή
Μπορείτε να κάνετε εύκολα μεγέθυνση
Μειονεκτήματα του διακομιστή VPS

Είναι πιο ακριβό
Αυτή είναι μια πιο σύνθετη μορφή της φιλοξενίας, καθώς πρόκειται για ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο
Οι φτηνότερες servers VPS μπορεί να έχει ακόμη λιγότερα οφέλη από κοινόχρηστα καταλύματα, αλλά είναι εγγυημένα
Dedicated server: