Youmag.gr
Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε πως θα είναι το επόμενο ζευγάρι γυαλιών ηλίου σας; Θέλετε να αγοράσετε από το ιντερνέτ αλλά φοβάστε πώς το ζευγάρι...

Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε πως θα είναι το επόμενο ζευγάρι γυαλιών ηλίου σας; Θέλετε να αγοράσετε από το ιντερνέτ αλλά φοβάστε πώς το ζευγάρι που θα διαλέξετε δε σας ταιριάζει;

Εδώ λοιπόν θα σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές για το πώς να διαλέξετε γυαλιά ηλίου στο σωστό μέγεθος και που να ταιριάζουν στο σχήμα προσώπου σας.

Οι συμβουλές που θα σας βοηθήσουν με τις μελλοντικές αγορές σας. Βασικός μας στόχος είναι να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα σας ταιριάζει και θα νιώθετε άνετοι όταν το φοράτε

Γυαλιά ηλίου και σωστό μέγεθος

Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά που ταιριάζουν, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κεφαλιού σας.

Άνοιξε τον λογαριασμό σου δωρεάν στην Freedom24 και λάβε μια εντελώς δωρεάν μετοχή αξίας έως και $800

Μετρήστε. Πρώτον, θα χρειαστεί να μετρήσετε το πλάτος του κεφαλιού σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι απλά να μετρηθεί το πλάτος του πλαισίου από ένα παλιό γυαλί που σας ταιριάζει. Αν δεν έχετε ζευγάρι εύκαιρο, μετρήστε το πρόσωπό σας από κρόταφο σε κρόταφο με έναν χάρακα. Μόλις πάρετε τη μέτρησή σας, θα μάθετε ποιο είναι το γενικό μέγεθος των πλαισίων που θα πρέπει να αναζητήσετε.

Λιγότερο από 14 εκατοστά = Κανονικό πλαίσιο

Μεταξύ 14 και 15,2 εκατοστά = Μεσαίο πλαίσιο

Μεγαλύτερο από 15,2 εκατοστά = μεγάλο πλαίσιο

Ελέγξτε το σημείο των ματιών σας. Η εύρεση των σωστών σκελετών δεν αφορά μόνο την εμφάνιση και την αίσθηση ενός ωραίου στυλ. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι οι φακοί των γυαλιών θα είναι στη σωστή θέση για τα μάτια σας. Αν επιλέξετε υπερβολικά στενά ή πολύ φαρδιά γυαλιά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την όρασή σας.

Για να διαπιστώσετε εάν οι φακοί σας βρίσκονται στη σωστή κατακόρυφη θέση, πρέπει να υπολογίσετε η κόρη του ματιού σας να βρίσκεται στο κέντρο του φακού

Δώστε προσοχή στα μπράτσα. Τα μπράτσα των σκελετών σας πρέπει να εκτείνονται κατ’ ‘ευθείαν πίσω και να αγγίζουν την πλευρά του κεφαλιού σας λίγο πριν φτάσουν στα αυτιά σας. Σκεφτείτε τους σαν να σας δίνουν μια απαλή αγκαλιά, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα μπράτσα δεν καμπυλώνονται πολύ νωρίς, ή ότι θα καταλήξουν να πιέζουν τη μύτη σας. Κανείς δε το θέλει αυτό;

Αν τα μπράτσα είναι πολύ σφιχτά δεν είναι μόνο άβολα, αλλά θα προκαλέσουν και υπερβολική πίεση στη γέφυρα της μύτης σας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πονοκεφάλους.

Εξετάστε τη γέφυρα. Το τμήμα των πλαισίων που περνάει πάνω από τη μύτη σας ονομάζεται γέφυρα και θα πρέπει να ταιριάζει άνετα. Εάν είναι πολύ σφιχτό, όχι μόνο θα είστε ανήσυχοι, το όραμά σας μπορεί να αλλοιωθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πλαίσια σας θα καθίσουν πολύ ψηλά στο πρόσωπό σας. Εάν η γέφυρα είναι πολύ χαλαρή, τα γυαλιά σας θα γλιστρήσουν κάτω από τη μύτη σας και θα απαιτούν συνεχή αναπροσαρμογή. Τα περισσότερα μεταλλικά γυαλιά έχουν ρυθμιζόμενα μαξιλάρια μύτης, ενώ τα υπόλοιπα πλαίσια συνήθως δεν το κάνουν. Θα πρέπει να το λάβετε υπόψη όταν αρχικά μετράτε το πλάτος, επειδή τα πλαίσια με τα μαξιλάρια μύτης θα κάθονται λίγο ψηλότερα στο πρόσωπό σας.

Συνοπτικά πριν επιλέξτε το επόμενο ζευγάρι γυαλιών ηλίου εξετάστε προσεχτικά τα παρακάτω:

  • Ο σκελετός δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από το συνολικό πλάτος του προσώπου σας στους κροτάφους.
  • Το πάνω άκρο δεν πρέπει να είναι πιο ψηλά από τη γραμμή των φρυδιών σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι το κάτω άκρο δεν κάθεται στα μάγουλά σας, αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να τρίβει το δέρμα σας και να προκαλέσει ερεθισμό.
  • Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα από ένα δάχτυλα μεταξύ του βραχίονα του σκελετού και του κροτάφου σας, τότε είναι πολύ φαρδιά.
  • Εάν τα μπράτσα αγγίζουν τον κρόταφό σας, τότε τα γυαλιά είναι πολύ στενά.

Γυαλιά ηλίου και σχήμα προσώπου

Σχετικά με το σχήμα προσώπου μερικοί γενικοί κανόνες είναι οι εξής:

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο αποφύγετε τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, εκτός αν θέλετε να επιτείνετε τη στρογγυλάδα τους πρόσωπού σας. Προτιμήστε γυαλιά ηλίου σε σχήμα aviatorή γυαλιά ηλίου με τετράγωνα πλαίσια

Οβάλ πρόσωπο: Είναι δύσκολο να πάει στραβά σε ένα ωοειδές πρόσωπο. Τα περισσότερα γυαλιά ηλίου θα ταιριάζουν υπέροχα πάνω σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα πλαίσια δεν είναι ευρύτερα από το πρόσωπό σας.

Τετράγωνο πρόσωπο: Οι στρογγυλεμένες γωνίες είναι το κλειδί για την επιτυχία εάν έχετε τετράγωνη γνάθο. Ψάξτε για μεγέθη που σας ταιριάζουν σε πλάτος, αλλά με απαλές γραμμές. Πάρα πολλές σκληρές γωνίες δεν θα σας κολακεύσουν.

Εικονική δοκιμή

Εκτός από τις παραπάνω συμβουλές, στο Peacoxk.com για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το επόμενο ζευγάρι γυαλιών ηλίου δημιουργήσαμε το εργαλείο VirtualTryOn με το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε γυαλιά ηλίου εικονικά στο δικό σας πρόσωπο.

Τέλος, στις σελίδες του Peacoxk.com θα βρείτε μοναδικά σχέδιο σε ανδρικά γυναικεία και παιδικά γυαλιά ηλίου σε άριστη ποιότητα μοναδικές τιμές. Προηγηθείτε στις σελίδες και βρείτε τα ιδανικά γυαλιά για το πρόσωπο σας.