Youmag.gr
Παλιά ήταν αρκετά ακριβό να κάνεις αεροπορικά ταξίδια – συχνά θεωρούνταν προνόμιο των πλουσίων αποκλειστικά! Πλέον όμως, τα τελευταία 10 χρόνια, με την εξέλιξη...

Παλιά ήταν αρκετά ακριβό να κάνεις αεροπορικά ταξίδια – συχνά θεωρούνταν προνόμιο των πλουσίων αποκλειστικά!

Πλέον όμως, τα τελευταία 10 χρόνια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την κατακόρυφη αύξηση του ανταγωνισμού, υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείας χαμηλού κόστους που προσφέρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια έχοντας ένα διαφορετικό επιχειρησιακό μοντέλο απ’ ότι οι συμβατικές αεροπορικές.

Πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν και δεκάδες αεροπορικές ιστοσελίδες που προσφέρουν μοναδικά deals σε αεροπορικά εισιτήρια ενώ αν κάνετε κράτηση για αεροπορικά + ξενοδοχείο μαζί, το κέρδος που θα έχετε θα είναι ακόμα πιο μεγάλο!

Aegean Airlines – Ο μεγαλύτερος ελληνικός αερομεταφορέας σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με μοναδικές προσφορές!

Έχουμε πετάξει εκατοντάδες φορές και με πολλές διαφορετικές εταιρείες – οπότε εδώ θα μάθετε τις καλύτερες συμβουλές για να πετάτε φθηνά καθώς και τις 10 πιο φθηνές lowcost αεροπορικές εταιρείες και ιστοσελίδες!

Canadian Affair: Αν πετάτε από ή προς τον Καναδά, τότε η συγκεκριμένη ταξιδιωτική εταιρεία, θα σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές.

Η έδρα της βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι εξειδικευμένη σε πτήσεις από την Αγγλία και προς τον Καναδά και το ανάποδο.

Σκεφθείτε ότι μπορεί να βρείτε πτήση μετ’επιστροφής, ακόμα και με μόλις 300€!

AirAsia:Η Air Asia είναι από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ασία, με έδρα λίγο έξω από την Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία.

Διαθέτει εκσυγχρονισμένο στόλο με άνετα αεροπλάνα, όμως το αεροπορικό σας εισιτήριο περιλαμβάνει μόνο τα βασικά: την ασφαλή μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο!

Αν θελήσετε εξτρά υπηρεσίες όπως φαγητό, σνακ, ποτά, νερό τότε θα αναγκαστείτε να τα πληρώσετε επί τόπου στο αεροπλάνο.

Με την Air Asia μπορείτε να βρείτε πολύ φθηνές πτήσεις από την Ασία προς άλλα μέρη του κόσμου όπως την Αυστραλία και την Ινδία!

SpringAirlinesΑν ταξιδεύετε από/προς την Κίνα, το Χόνγκ Κόνγκ ή την Ταϋλάνδη, τότε αυτή είναι η αεροπορική εταιρεία που θα σας εξυπηρετήσει!

Με φθηνές πτήσεις και αεροπορικά εισιτήρια, το κόστος ταξιδιού είναι αρκετά οικονομικό!

Φανταστείτε πως ένα αεροπορικό εισιτήριο με την Spring Airlines μπορεί να κοστίσει λιγότερο απ’ότι αν ταξιδεύατε με το τρένο!

JetAirwaysΜε βάση την Ινδία, αυτή είναι μια μεγάλη και διεθνή αεροπορική εταιρεία που πετάει προς χιλιάδες προορισμούς.

Είναι φημισμένη για την ασφάλεια και τις χαμηλές τιμές που προσφέρει.

RyanairΗ νο1 Ευρωπαϊκή εταιρεία στις αερομεταφορές! Το πτητικό της έργο είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη ενώ διενεργεί πτήσεις από το 1985.

Με βάση το Δουβλίνο, η Ryanair είναι η μεγαλύτερη low cost αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.

Εδώ θα βρείτε δεκάδες προσφορές – ανάλογα την περίοδο που θέλετε να πετάξετε – καθώς και οικονομικές τιμές καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο βασικός ναύλος εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο τη μεταφορά και μια χειραποσκευή – δεν περιλαμβάνει δηλαδή ποτά, αναψυκτικά, σνακ, κτλ που πληρώνονται onboard αναλόγως τι θα θελήσετε.

Τα εισιτήρια Ryanair μπορείτε να τα βρείτε onlineσε δεκάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες ή απευθείας μέσα από την σελίδα της εταιρείας.

EasyjetΑπό τις πρώτες low cost εταιρείες στην Ευρώπη, με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρει πτήσεις προς δεκάδες προορισμούς στην Ευρώπη ενώ συνδέει και την Ελλάδα με αρκετές άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι τιμές της είναι ιδιαίτερα θελκτικές και οι παρεχόμενες υπηρεσίες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

ZestAirΗ ZestAir είναι μια αεροπορική εταιρεία με έδρα τις Φιλιππίνες και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους στην περιοχή.

Στην ZestAir θα βρείτε φθηνές πτήσεις και αρκετά deals για το επόμενό σας ταξίδι όμως αρκετές φορές ακυρώνουν πτήσεις δίχως να ενημερώσουν ή να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αν προχωρήσετε σε κράτηση με την ZestAir βεβαιωθείτε ότι θα πραγματοποιηθεί η πτήση σας!

Cebu Pacific AirΗ τέλεια αεροπορική εταιρεία αν θέλετε να πετάξετε οπουδήποτε στην Ασία ή στο Ντουμπάι. Πρόκειται για μια αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια στην αγορά!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και θα βρείτε πολλές προσφορές και εκπτώσεις – αν είστε τυχεροί μπορεί να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με μόλις 20€!

petas.gr: Μια Ελληνική ιστοσελίδα που συγκρίνει αεροπορικά εισιτήρια και προσφέρει καταπληκτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, στο Petas.gr μπορείτε να εμπνευστείτε για το επόμενό σας ταξίδι και να κλείσετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Η ιστοσελίδα προσφέρει σύγκριση τιμών ανάμεσα σε ταξιδιωτικά γραφεία και lowcost αεροπορικές εταιρείες, έτσι ώστε να σας προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για τις κρατήσεις σας.

Όταν κάνουμε κράτηση για το ταξίδι μας, προσπαθούμε πάντα να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε όσο το δυνατόν περισσότερες ιστοσελίδες, για να βρούμε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Όμως, από ένα σημείο και μετά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ζαλιζόμαστε και να χάνουμε την υπομονή μας!

Προσπαθήστε να ψάχνετε πάντα σε μια ιστοσελίδα, όπου μέσα από αυτήν έχετε πρόσβαση σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις lowcost αεροπορικές εταιρείες – έτσι δε χρειάζεται εσείς να ζαλίστε και να χάνετε το χρόνο σας με την έρευνα αγοράς!