Youmag.gr
Αυτές είναι οι τάσεις και οι εξελίξεις της τεχνολογίας, όπως τις προβλέπει το forbes.com  1. Computing Everywhere Καθώς η τεχνολογία των smart phones εξελίσσετε...

Αυτές είναι οι τάσεις και οι εξελίξεις της τεχνολογίας, όπως τις προβλέπει το forbes.com 

1. Computing Everywhere
Καθώς η τεχνολογία των smart phones εξελίσσετε διαρκώς, προβλέπεται ότι οι συσκευές αυτές πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε νέα πλαίσια και περιβάλλοντα. Μαζί με τα wearables, τα smartphones θα προσφέρουν την δυνατότητα διαρκής σύνδεσης τόσο στο χώρο εργασίας όσο και σε δημόσιους χώρους. Το σημείο κλειδί θα είναι η εμπειρία του χρήστη.

2. The Internet of Things (IoT)3
Το IoT θα είναι στο επίκεντρο των ψηφιακών επιχειρηματικών προϊόντων και διαδικασιών, στο άμεσο μέλλον προβλέπεται η τεχνολογία να ενσωματωθεί παντού.

3. 3D printing
Οι 3D εκτυπώσεις θα γίνουν φθηνότερες και θα κατακλύσουν την μαζική αγορά κατά τα επόμενα τρία χρόνια. Η επέκταση αυτή θα είναι μεγαλύτερη στη βιομηχανία, τη βιοϊατρική και τις καταναλωτικές εφαρμογές βοηθώντας τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος.

4. Advanced Analytics
Τα Analytics θα συνεχίσουν να εξελίσσονται, δημιουργώντας μεγάλες βάσεις των δεδομένων. Κάθε εφαρμογή θα πρέπει να είναι μετρήσιμη και να παρέχει αναλυτικά στοιχεία των χρηστών. Αλλά τα δεδομένα δεν είναι από μόνα τους σημαντικά, θα πρέπει να εξελιχθεί και ο τρόπος που αναλύονται , θέτοντας εξυπνότερες ερωτήσεις και λαμβάνοντας εξυπνότερες απαντήσεις.

5. Context-Rich Systems
Χάρη στην ενσωματωμένη ευφυΐα (embedded intelligence) και στα analytics, τα συστήματα θα γίνουν γρήγορα και θα ανταποκρίνονται στο περιβάλλον τους. Μεταξύ άλλων θα επηρεαστούν άμεσα και τα συστήματα ασφαλείας.

6. Smart Machines
Αντίστοιχα θα επηρεαστούν και οι ηλεκτρικές συσκευές και θα γίνουν εξυπνότερες. Το Forbes προβλέπει ότι η εποχή των έξυπνων συσκευών θα επιφέρει την μεγαλύτερη αναστάτωση στην ιστορία της πληροφορικής.

No comments so far.

Be first to leave comment below.