Youmag.gr
Νοικιάζουν γκόμενο για να γλιτώσουν τη γκρίνια των γονιών τους τις γιορτές. Νοικιάζουν γκόμενο για να γλιτώσουν τη γκρίνια των γονιών τους τις γιορτές.
Νοικιάστε κι εσείς έναν ψεύτικο φίλο ή γκόμενο. Μπορείτε. Μια κινεζική ιστοσελίδα δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να παραγγείλουν συντρόφους, για να ξεφύγουν από... Νοικιάζουν γκόμενο για να γλιτώσουν τη γκρίνια των γονιών τους τις γιορτές.

Νοικιάστε κι εσείς έναν ψεύτικο φίλο ή γκόμενο. Μπορείτε. Μια κινεζική ιστοσελίδα δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να παραγγείλουν συντρόφους, για να ξεφύγουν από την πίεση των γονιών τους για γάμο.

Το να βρεις έναν φίλο για να σε συνοδέψει ως το ταίρι σου στο σπίτι των γονιών σου κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών, μπορεί να εξελιχθεί σε μια ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μεγάλων γιορτών. Ετσι, κινέζες μόνες έψαξαν και βρήκαν έναν τρόπο να… ξορκίσουν την πίεση που υφίστανται για γάμο μέσα από την ενοικίαση ψεύτικου γκόμενου για να μην πάνε μόνες στο πατρικό τους αυτές τις γιορτές.

Το Taobao – η μεγαλύτερη online αγορά της Κίνας – είναι ο τόπος όπου κάθε γυναίκα μπορεί να βρει ένα φίλο. Εκεί οι άνδρες «πουλάνε» συντροφικότητα, με τιμή που ανέρχεται από 1.000 γιουάν (140 ευρώ) μέχρι 10.000 γιουάν (130,000 ευρώ) την ημέρα!

Χρεώνουν ακόμα περισσότερα χρήματα για ρομαντικές δραστηριότητες όπως το να κρατούνται χέρι – χέρι, να πηγαίνουν μαζί στον κινηματογράφο, να αγκαλιάζονται ή να σερφάρουν μαζί στο Internet.

Μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει να νοικιάσει έναν αμερικανό φίλο, έναν καναδό φίλο ή έναν… αυταρχικό φίλο.

«Αυτή την πρωτοχρονιά, πηγαίνετε στο σπίτι σας χωρίς να φοβάστε αν θα σας κουτσομπολέψουν οι θείες σας. Γιατί περιμένετε ακόμα; Παραγγείλτε τώρα τον κατάλληλο γκόμενο» γράφει μια από τις αγγελίες.

Ο τιμοκατάλογος του… ιδανικού «γκόμενου»

Ενας από τους υποψήφιους φίλους είχε αναρτήσει κατάλογο με χρεώσεις: 800 γιουάν (100 ευρώ) για ταξίδια σε άλλες πόλεις για να επισκεφθείτε την οικογένειά και 150 γιουάν (25 ευρώ) την ώρα για να σας συνοδεύσει στα μαγαζιά.

Εγραφε επίσης ότι για 10 ευρώ τα 20 λεπτά, είχε τη δυνατότητα να ακούει τα παράπονα της γυναίκας που θα τον προσέλαβε.

Η Λίλι Λι, 26 ετών, η οποία έχει προσλάβει ψεύτικο φίλο, αποκάλυψε ότι το έκανε για να γλιτώσει τα σχόλια: «Δεν έψαχνα για τον τέλειο άντρα να παντρευτώ. Ηθελα απλά κάποιον ψηλό άνδρα επειδή στους γονείς μου αρέσουν οι ψηλοί, ειλικρινή και όχι πολύ ομιλητικό, για να μην πει κάτι λάθος», είπε στην εφημερίδα The Guardian.

«Πηγαίνοντας στο σπίτι με έναν «γκόμενο» θα με γλιτώσει από διάφορα σχόλια από τους συγγενείς μου, και ότι οι γονείς μου θα σταματήσουν να με ρωτούν για την προσωπική μου ζωή» λέει η 26χρονη.

Πηγή iefimerida.gr

No comments so far.

Be first to leave comment below.