Youmag.gr
Ένα δραματικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Φρέσνο στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνει την αγωνία και την προσπάθεια διάσωσης τριών παιδιών σε...

Ένα δραματικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Φρέσνο στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνει την αγωνία και την προσπάθεια διάσωσης τριών παιδιών σε ένα φλεγόμενο διαμέρισμα. Οι σκηνές, είναι από δύο διαφορετικές κάμερες, δείχνουν μια ομάδα πυροσβεστών να μπαίνουν στο διαμέρισμα που είναι γεμάτο καπνό αναζητώντας τα παιδιά. Μπορείτε να ακούσετε τζάμια να θρυμματίζονται κατά τη διάρκεια αυτής επικίνδυνη διάσωσης.

Ευτυχώς, δεν απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για την ομάδα να εντοπίσει τα παιδιά, ένα αγόρι ενός έτους, ένα τρίχρονο κορίτσι και ένα κορίτσι τεσσάρων χρονών. Τα τρία παιδιά είναι απίστευτα τυχερά αφού διασώθηκαν από μια τέτοια τολμηρή ομάδα.

Αυτό ήταν αρκετά έντονο για να το παρακολουθώ. Δεν μπορούσα να δω με τίποτα, από τον πυκνό καπνό. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ο πραγματικός ορισμός των ηρώων. Ανέφερε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής.

Η μητέρα των παιδιών συνελήφθη μετά την πυρκαγιά. Τα παιδιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ελπίζουμε ειλικρινά τα παιδιά να ανακάμψουν. Θα μπορούσαν να έχουν χάσει τη ζωή τους εύκολα σε μια τέτοια θανάσιμη φωτιά.

No comments so far.

Be first to leave comment below.