Youmag.gr
Άντι για φωτογραφίες …κεντήματα Άντι για φωτογραφίες …κεντήματα
Οι περισσότεροι απαθανατίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές των ταξιδιών μας μέσω φωτογραφιών. Η σχεδιάστρια Teresa Lim επέλεξε  ένα μοναδικό τρόπο να διατηρήσει ζωντανές τις... Άντι για φωτογραφίες …κεντήματα

Οι περισσότεροι απαθανατίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές των ταξιδιών μας μέσω φωτογραφιών. Η σχεδιάστρια Teresa Lim επέλεξε  ένα μοναδικό τρόπο να διατηρήσει ζωντανές τις μνήμες από τα ταξίδια της μέσα από τις φωτογραφίες.

Η Teresa αποφάσισε να αφιερώνει χρόνο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της για να δημιουργεί μοναδικά σουβενίρ- κεντήματα  που απεικονίζουν το τοπίο και τα αξιοθέατα που επισκέφθηκε.

Όπως εξηγεί η Teresa στην ιστοσελίδα της «Άρχισα το project στα τέλη του 2014, όταν  κατάλαβα ότι με τη σημερινά μέσα Teresa η λήψη φωτογραφιών γίνεται τόσο εύκολα… Ήθελα κάτι περισσότερο από τα ταξίδια μου, ήθελα να μπορώ να πάρω ένα ‘κομμάτι’ τους μαζί μου . Όταν τελειώνω το κάθε κέντημα αισθάνομαι σαν να γνωρίζω πραγματικά το μέρος και αυτό μου δίνει μια τεράστια ικανοποίησης που  δεν θα μου προσέφερε μια απλή λήψη φωτογραφίας .»

Αν σας άρεσε το project “Sew Wanderlust”,  μπορείτε να βρείτε περισσότερα στη ν ιστοσελίδα της Lim www.teeteeheehee.com

embroidered-travel-scenes-teresa-lim-7 (1) 9 8 7 6 5 4 3

No comments so far.

Be first to leave comment below.