Youmag.gr
Διώξτε τα περιττά κιλά διασκεδάζοντας… Σύντομος οδηγός για εύκολο αδυνάτισμα… Διώξτε τα περιττά κιλά διασκεδάζοντας… Σύντομος οδηγός για εύκολο αδυνάτισμα…
Είναι γεγονός, ότι η δύναμη της σκέψης είναι πολύ μεγάλη. Όμως το μυαλό μας, κάποιες φορές, μπορεί να μας εμποδίσει να πετύχουμε τους στόχους... Διώξτε τα περιττά κιλά διασκεδάζοντας… Σύντομος οδηγός για εύκολο αδυνάτισμα…

Είναι γεγονός, ότι η δύναμη της σκέψης είναι πολύ μεγάλη. Όμως το μυαλό μας, κάποιες φορές, μπορεί να μας εμποδίσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Εάν νιώθετε μέσα σας, ότι το να χάσετε κιλά δεν είναι ρεαλιστικό, τότε είναι βέβαιο ότι, η προσπάθειά σας για απώλεια βάρους, θα αποτύχει. Αν και υπάρχουν πολλά που χρειάζονται να συνδράμουν στην όλη διαδικασία για την απώλεια βάρους, η θετική σας σκέψη είναι ίσως το σημαντικότερο. Αντί να ξεκινήσετε οποιαδήποτε προσπάθεια για δίαιτα ή για υγιεινή διατροφή με τη σιγουριά ότι θα αποτύχετε, κάντε ακριβώς το αντίθετο. Αποφασίστε ότι θα πετύχετε!

Είναι πολύ συχνό, το αίσθημα της αποτυχίας να έρχεται έπειτα από πολύ σκληρές κι επώδυνες δίαιτες, οπότε έπειτα από τη μεγάλη απώλεια βάρους σε μικρό χρονικό διάστημα να ακολουθεί, σχεδόν άμεσα, η αντίστροφη πορεία και η επιστροφή των χαμένων κιλών. Πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο, ο οποίος σας οδηγεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια. Όσο πιο άμεσα είναι τα αποτελέσματα που θα επιδιώξετε, τόσο αυξάνετε τον κίνδυνο, ακόμη κι αν τα καταφέρετε, γρήγορα να επιστρέψετε στην πρότερη κατάσταση. Για να επιτύχετε ουσιαστικά αποτελέσματα, χρειάζεστε μία αλλαγή στον τρόπο ζωής, που θα σας κάνει και να δείχνετε στους άλλους, αλλά και να νιώθετε μέσα σας, καλύτερα.

Online Φαρμακείο – Super προσφορές σε προϊόντα αδυνατίσματος,καλλυντικά,βιταμίνες & βρεφικά είδη

Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους

Εφόσον θέλετε να δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα στη διάρκεια της προσπάθειά σας για την απώλεια βάρους, θα πρέπει να θέσετε στόχους που μπορείτε να πετύχετε. Εάν ορίσετε ένα στόχο που θα έχει να κάνει με το να χάσετε 7 κιλά σε μία εβδομάδα, στο τέλος της εβδομάδας θα νιώθετε απογοήτευση και απόγνωση, επειδή δε θα έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις ενός μη ρεαλιστικού στόχου. Εάν, αντίστοιχα, δεσμευθείτε προς τον εαυτό σας, να χάσετε 2 κιλά σε δύο εβδομάδες και ταυτόχρονα δουλέψετε πάνω στο στόχο σας, τότε είναι σαφώς πιο πιθανό να το επιτύχετε, αφού είναι σαφώς πιο πραγματοποιήσιμο.

Το πιο πιθανό είναι – και συμβαίνει συχνά στους περισσότερους στα πρώτα στάδια μίας δίαιτας – εφόσον ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας σωστά, να χάσετε περισσότερα κιλά από όσα περιμένατε, οπότε εάν το πλάνο σας είναι να χάσετε 2 κιλά, ο στόχος σας είναι μάλλον ρεαλιστικός. Από τη στιγμή που ένας στόχος δύο εβδομάδων – και άρα σημαντικός – έχει επιτευχθεί, έχετε ήδη αποκτήσει το ψυχολογικό έρεισμα και το κίνητρο να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να ορίσετε τους νέους σας, ρεαλιστικούς στόχους.

Ασκηθείτε διασκεδάζοντας

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν πολλές επιλογές για να ασκηθείτε, ώστε να είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξετε τη μέθοδο. Δοκιμάστε οτιδήποτε μπορεί να σας ευχαριστεί. Επιλέξτε ανάμεσα σε extreme ιδέες, όπως ράφτινγκ τα σαββατοκύριακα ή πηγαίνετε για κολύμπι στο κολυμβητήριο της περιοχής σας, καθημερινά, έπειτα από τη δουλειά σας, ακόμη και kick-boxing. Αν θέλετε να δοκιμάστε κάτι πιο συμβατικό, γραφτείτε σε μία σχολή χορού ή μπείτε σε μία ομάδα pilates ή και γιόγκα. Αναζητείστε ένα «συνεργάτη» στην προσπάθειά σας για άσκηση. Η φίλη ή ο φίλος σας, θα είναι η εγγύησή σας, ότι θα έχετε έναν επιπλέον λόγο για να μη χάσετε ούτε μία φορά την άσκησή σας.

Το να ασκείστε, δεν πρέπει να το αντιμετωπίζετε ως «δουλεία». Δεν είναι κάτι καταναγκαστικό, αλλά κάτι που πρέπει να σας κάνει να ξεφεύγετε, αφού αφορά την προσπάθειά σας να χάσετε βάρος, αλλά και να τονώσετε τον οργανισμό σας.

Κάντε απλά πράγματα και αλλάξτε τις συνήθειές σας. Περπατείστε μέχρι το φούρνο, αντί να πάτε με το αυτοκίνητο ή προτιμείστε τις σκάλες από τον ανελκυστήρα. Οι μικρές αλλαγές στις συνήθειες, μπορούν να συνδράμουν σε σημαντικές αλλαγές.

Επιλέξτε τροφές που είναι υγιεινές, αλλά και νόστιμες

Η διατροφή, αποτελεί το βασικότερο ανάχωμα σε εσάς που προσπαθείτε να προσέξετε τη δίαιτά σας. Είναι δύσκολο να σκεφτείτε τη ζωή σας χωρίς σοκολάτα, κέικ, παγωτά ή πατατάκια. Κι όμως… Αλλάξτε τη διατροφή σας, ακόμη και την ώρα που εργάζεστε. Η αλλαγή στον τρόπο ζωής, πρέπει να σηματοδοτείται σε κάθε έκφανση της ζωής σας, με προσεγμένες επιλογές στη υγιεινή διατροφή σας, σε κάθε συνιστώσα της.

Μην αφαιρέσετε από το μενού σας τα λατρεμένα σας τσιπς – απλά αντικαταστήστε τα λιπαρά τηγανιτά «ροκανίδια» τύπου πατάτας, με σπιτικά φρεσκοψημένα ή ακόμη και φρεσκοτηγανισμένα πατατάκια.

Αφήστε το παγωτό σας στην κατάψυξη – τιμήστε το δύο ή τρεις φορές το μήνα, με κανονικές μερίδες και όχι με τσιμπολόγημα και αντιμετωπίστε το σαν μία πραγματική απόλαυση.

Φάτε τη σοκολάτα σας – όχι όμως όλη. Μάθετε να την τρώτε τμηματικά και να εκμεταλλεύεστε τις αυλακώσεις που υπάρχουν για να κόβουμε ένα κομμάτι της. Γιατί να μην φάτε ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για την ορθή προσπάθειά του;

Και βέβαια, μη λησμονείτε τα φρούτα, τα λαχανικά και όλες τις υγιεινές επιλογές στη υγιεινή διατροφή σας, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος εύκολα και διασκεδαστικά. Επιλέξτε ανάμεσα από τη μεγάλη ποικιλία υγιεινών προϊόντων της φύσης, αυτά που σας αρέσουν και απολαύστε τα. Χορέψτεπερπατήστετρέξτε… και απολαύστε το…!!! Δοκιμάστε μία σαλάτα λαχανικών ή ένα σπιτικό χορταστικό χυμό φρούτων ή λαχανικών αντί να φάτε στο φαστ-φουντ της γειτονιάς. Αντικαταστήστε τα γνωστά ανθυγιεινά σνακ, με άψητα, ανάλατα αμύγδαλα και καρύδια και πιείτε άφθονο νερό. Πιείτε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα και… διασκεδάστε το…!!!