Youmag.gr
Πως να γνωρίζεις γυναίκες σε πέντε απλά βήματα! Πως να γνωρίζεις γυναίκες σε πέντε απλά βήματα!
To πως μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μια ερώτηση που γίνεται συχνά. Εδώ θα δούμε μερικές βασικές αρχές που ξεφεύγουν από το παραδοσιακό καμάκι... Πως να γνωρίζεις γυναίκες σε πέντε απλά βήματα!

To πως μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μια ερώτηση που γίνεται συχνά. Εδώ θα δούμε μερικές βασικές αρχές που ξεφεύγουν από το παραδοσιακό καμάκι που αν τις ακολουθήσεις θα αυξήσεις σημαντικά τις γυναίκες στη ζωή σου.

1) Ετοιμάσου σωστά!

Πρόσεξε λίγο την εμφάνισή σου, κοίτα να είσαι χτενισμένος και καθαρός. Όσο για τα ρούχα, φρόντισε να σου πηγαίνουν. Αν σε δυσκολεύει αυτό, ζήτα τη βοήθεια κάποιας φίλης σου ή έστω κουβέντιασε λίγο με τις πωλήτριες στα είδη ανδρικού ρουχισμού για να βρεις ρούχα που σε κολακεύουν. Δεν χρειάζεται τίποτα ακραίο, (πχ κοστούμι και γραβάτα). Απλά ρούχα που να ταιριάζουν στον σωματότυπό σου. Πρόσεξε επίσης την αναπνοή σου. Μια τσίχλα ή καραμέλα θα βοηθήσει.

Στο www.cosmoteinsurance.gr, οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις μέσα από μεγάλο εύρος ασφαλιστικών εταιριών

2) Βγες από το σπίτι !

Είναι λογικό έτσι; Αν κάθεσαι όλη μέρα μέσα ή κάνεις δουλειά γραφείου, δεν πρόκειται οι γυναίκες να έρθουν σε σένα. Εντόπισε μέρη κοντά σου που να συχνάζουν γυναίκες. Οι γυναίκες συχνάζουν πχ σε σουπερμαρκετς, εμπορικά καταστήματα, μπαρ, κλαμπ, σταθμούς του μετρό, πλατείες, καφετεριες, παρτυ, σινεμά.

Αν δεν έχεις συνηθίσει να είσαι κυκλωμένος από γυναίκες, είναι καλό για αρχή να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη ώστε να εξοικειωθείς με την αίσθηση του να βρίσκεσαι ανάμεσά τους

3) Μίλα σε όσες περισσότερες μπορείς!

Αν δεν έχεις συνηθίσει να μιλάς σε γυναίκες, μην περιμένεις κάποια στιγμή, ξαφνικά, να δεις κάποια που σου αρέσει και να μπορέσεις να τη φλερτάρεις και να της πεις με άνεση όσα θα ήθελες. Χρειάζεται να έχεις μια εξοικείωση. Οπότε, στη ζωή σου γενικότερα, επιδίωξε να μιλάς όποτε σου δίνεται η ευκαιρία. Πιάσε λίγο κουβέντα με τις πωλήτριες στα καταστήματα, με τις συναδέλφους σου, τις φίλες σου αν έχεις, με άγνωστες κάνοντας τους διάφορες ερωτήσεις.

Γενικά να ξέρεις, όσοι κατέχουν την τέχνη του φλερτ, είναι γιατί εξασκούνται συχνά, και το κάνουν όχι πάντα με ερωτικό σκοπό, αλλά γιατί τους διασκεδάζει

4) Μια εξαιρετική μέθοδος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις 

Για να πιάσεις κουβέντα και να κάνεις γνωριμίες  είναι να προσέξεις κάτι που συμβαίνει στο περιβάλλον και να ανοίξεις κουβέντα σχετικά με αυτό. Ή να ζητήσεις τη γυναικεία γνώμη της για κάτι. Αυτό αρέσει στις γυναίκες γιατί τις κάνει να νιώθουν σημαντικές. Ή, να παρατηρήσεις κάτι πάνω της, και να κάνεις κάποιο σχόλιο ή ερώτηση.

Θέλεις να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματός σου; Είναι απλό!

Αυτό που θα παρατηρήσεις, θα πρέπει να είναι κάτι που ΔΕΝ έχει σχέση με τη σεξουαλικότητά της. Μην της πεις δηλαδή πως έχει ωραίο σώμα ή πόδια. Γιατί τότε θα σε περάσει για λιγούρη. Εκτός αυτού, το να της πεις κάτι τέτοιο δεν δείχνει καμιά ιδιαίτερη ευφυία από την πλευρά σου, ο καθένας μπορεί να προσέξει πως έχει ωραίο σώμα.

Παρατήρησε την λίγο και βρες κάτι πιο ιδιαίτερο. Πχ μπορεί να φοράει κάποιο μενταγιόν, δαχτυλίδι ή μια μπλούζα που πάνω γράφει κάτι, ή ένα περίεργο παντελόνι. Μπορείς ακόμα να προσέξεις μήπως κάνει κάτι εκείνη τη στιγμή. Ένα παράδειγμα είναι, είδα κάποια στο σούπερμάρκετ που έγραφε το μπλουζάκι της “I love glamour”. Οπότε πήγα και της λέω “Να ρωτήσω κάτι; Τι ακριβώς σημαίνει glamour;” Κι έτσι πιάσαμε κουβέντα και καταλήξαμε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.

5) Πρόσεξε τα θέματα για τα οποία κουβεντιάζεις με τις γυναίκες.

Πχ μην κουβεντιάζεις για βαρετά ή βαριά πράγματα όπως η πολιτική ή θρησκεία. Επίσης μην κουβεντιάζεις για άσχημες, αρνητικές καταστάσεις. Να μιλάς για θετικά πράγματα όπως για παράδειγμα οι σχέσεις (οι ευχάριστες πλευρές, μην μιλάς για χωρισμούς και προβλήματα), ταξίδια, ενδιαφέροντα πράγματα που σου έτυχαν ή άκουσες, διασκέδαση, διάσημα πρόσωπα, ιστορίες με φίλους και φίλες (πχ τότε που πήγες για καμπιγκ), αστείες ιστορίες, θέματα που αφορούν το άγνωστο και το μυστήριο (πχ ζώδια, μεταφυσική).