Youmag.gr
Εισπνοές από τα Λουτρά της Κυλλήνης ασπίδα» κατά του covid – 19! Εισπνοές από τα Λουτρά της Κυλλήνης ασπίδα» κατά του covid – 19!
Ο μαχητικός …ανεξάρτητος και αποκαλυπτικός Τύπος της Ηλείας προχώρησε πρόσφατα ένα βήμα πιο μακριά και ανακάλυψε το φάρμακο για τον Covid 19…Η για την... Εισπνοές από τα Λουτρά της Κυλλήνης ασπίδα» κατά του covid – 19!

Ο μαχητικός …ανεξάρτητος και αποκαλυπτικός Τύπος της Ηλείας προχώρησε πρόσφατα ένα βήμα πιο μακριά και ανακάλυψε το φάρμακο για τον Covid 19…Η για την ακρίβεια,  μετέφερε σε πρωτοσέλιδο την σχετική πρόταση που έγινε επίσημα στον κ. Τσιόρδα!

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας ΠΡΩΤΗ Πύργου Ηλείας η ασπίδα κατά του Covid 19 είναι τα ιαματικά λουτρά της Κυλλήνης !

Εκπληκτοι οι πολίτες μετά το δημοσίευμα ζητούν από  τους ειδικούς  με αγωνία περισσότερες λεπτομέρειες ενώ οι επιστήμονες  κάνουν λόγο για νέα περίπτωση «φραπελιάς» και σηκώνουν με νόημα τα χέρια ψηλά …

Θέλεις να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματός σου; Είναι απλό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας τις προτάσεις του για Εισπνοθεραπεία ως ασπίδα στον κορωνοϊό απέστειλε προς τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας καθηγητή κ. Τσιόδρα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας ζητά από τον κύριο Τσιόδρα εξετάσει το θέμα άμεσα και προτείνει «στα προγράμματα με τις θεραπείες των διαφόρων λοιμώξεων  το Υπουργείο Υγείας να βάλει στα προγράμματα του και  αυτήν τη θεραπεία».

Με κάθε burger, δώρο αναψυκτικό 330ml!

Ακολουθεί η επιστολή  :

Κύριε Τσιόδρα,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε αλλά και να μας ενημερώσετε ότι αρκετές  λουτροπόλεις στην Ελλάδα εδώ και χρόνια  προσφέρουν ΕΣΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  στην Ελλάδα αλλά και  κυρίως σε αρκετές μεγάλες μονάδες στην   Ιταλία και άλλες χώρες του κόσμου λειτουργούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Στην Ελλάδα αναγνωριστήκαν από τις  μέχρι σήμερα από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού δυο Λουτροπόλεις  που  προσφέρουν αυτήν την θεραπεία και που είναι  τα Λουτρά της Κυλλήνης με σοβαρές εγκαταστάσεις και τα Λουτρά Απολλωνίας  του δήμου Βόλβης σύνολον που αναγνωριστικών είναι γύρω στις 67 Λουτροπόλεις για διαφορά νοσήματα.

 ΦΕΚ αναγνώρισης Κυλλήνης  2982/β/2014/ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – Α ΡΙΝΙΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΙΣΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – .Λουτρά Απολλώνιας αναγνώρισης ΦΕΚ 3635/Β/2014 ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ –ΕΙΣΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ .κλπ

Το δικό μας ερώτημα με τη σημερινή κατάσταση του ιού είναι αν στο μέλλον αυτές οι λουτροπόλεις μπορούν να  βοηθήσουν τον πληθυσμό της χώρας στο θέμα που  μας ταλαιπωρεί και που  σήμερα αναρωτιόμαστε  ακόμα και αν και οι Ιταλοί λόγω του ιού έχουνε κλείσει αυτές τις τεράστιες μονάδες που διαθέτουν με αυτό το νόσημα της ΕΙΣΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Σε όσους λουόμενους  κατά καιρούς   έχουμε επισκεφθεί σε αυτές τις λουτροπόλεις κυρίως στην Κυλλήνη διαπιστώνουμε ότι και θεραπεύονται αλλά και απολαμβάνουν τη φύση στην περιοχή που θεραπεύονται.

Πρόσφατα μας  ήρθε και μία επιστολή από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο ιαματικών πηγών ESPA που έχει έδρα τις Βρυξέλλες και είμαστε μέλη του συλλόγου διαπιστώνουν ότι στο εξής οι πληθυσμοί θα πρέπει να επισκέπτονται τις λουτροπόλεις και κυρίως αυτές που προσφέρουν Υγεία στον ασθενή από πλευράς περιβάλλοντος για διάφορα νοσήματα κλπ.

Κύριε Τσιόδρα δεν ξέρουμε  αν ποτέ ασχοληθήκατε με τις Ελληνικές λουτροπόλεις πιστεύω πως δεν ασχοληθήκατε αλλά εμείς ασχολούμαστε εδώ και 20 χρόνια για τον θεραπευτικό τουρισμό και την ανάπτυξή τους σε όλους τους τομείς.

Δεν λέμε σήμερα να τρέξει ο κόσμος σε αυτές   τις λουτροπόλεις γιατί και με απόφαση της κυβέρνησης  έχουν κλείσει αλλά θα προτείναμε  στα προγράμματα τις θεραπείες των διαφόρων λοιμώξεων καλά είναι το Υπουργείο Υγείας να βάλει στα προγράμματα του και  αυτήν τη θεραπεία.

Ο  κόσμος δεν επισκέπτεται  και τόσο συχνά εδώ και αρκετά χρόνια και κυρίως η  τρίτη ηλικία  λόγο  τις οικονομικής κρίσεις διότι  δεν υπάρχει πλέων λουτρικό  επίδομα παρά μόνο 150 ευρώ για 15 λούσεις.

Συγνώμη που σε αυτές τις κρίσιμες μέρες  σας βάζουμε αυτά τα  θέματα αλλά  επειδή είναι θέμα υγείας για αυτό το βάζουμε σήμερα  για  να το δείτε αν όχι άμεσα αλλά την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και όλο τον χρόνο,  να μπορούν να επισκεφτούν αυτές τις ιαματικές πηγές για να νιώθουν καλύτερα στα επόμενα χρόνια της ζωής τους όπως και χιλιάδες πολίτες μας που  έχουν διάφορα θέματα σχετικά και με τις λοιμώξεων…

Ελπίζουμε σε  μία συνέντευξη σας κάθε μέρα που  βγαίνετε στις 6:00 μ.μ. να σχολιάσετε αυτή την επιστολή θα είναι καλά και για την υγεία του κόσμου αλλά και το θεραπευτικό τουρισμό και κυρίως για την ΕΙΣΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  που  βασανίζει πάρα πολύ κόσμο.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.  του Συλλόγου

 Ο Πρόεδρος

 Αναστασιάδης Ανέστης».