Youmag.gr
Πεπτίδια και καλλυντικές φόρμουλες Πεπτίδια και καλλυντικές φόρμουλες
Λιτές, απέριττες ή ντυμένες με πολυτέλεια, κομψά σχεδιασμένες μινιατούρες, συναγωνίζονται για το πολύτιμο περιεχόμενό τους. Ελιξίρια νεότητας και μικρά τεχνολογικά θαύματα σε διάφανες ή... Πεπτίδια και καλλυντικές φόρμουλες

Λιτές, απέριττες ή ντυμένες με πολυτέλεια, κομψά σχεδιασμένες μινιατούρες, συναγωνίζονται για το πολύτιμο περιεχόμενό τους.

Ελιξίρια νεότητας και μικρά τεχνολογικά θαύματα σε διάφανες ή γαλακτερές σταγόνες. 

Δερμοκαλλυντικές κρέμες και  οροί προσώπου, που υπήρξε το αντικείμενο πόθου πολλών γυναικών όλες τις εποχές.

Οι φόρμουλες που περιέχουν αυτά τα μικρά θαυματουργά μπουκαλάκια, είναι προιόν αδιάκοπης έρευνας και δοκιμών. 

Θέλεις να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματός σου; Είναι απλό!

Ένα συνεχές κυνηγητό για το συστατικό κλειδί που θα δώσει στην κατανάλωση την καινοτομία της εποχής.

Σε ημερήσια διάταξη βρίσκονται εργασίες ερευνητών, δερματολόγων, χημικών, κοσμετολόγων και εργαστηρίων για ελιξίρια νεότητας,  που η καινοτόμα δράση τους θα  αναβαθμίσει το αποτέλεσμα.

Τις περισσότερες φορές, κάθε νέο προιόν κρύβει πολύπλευρες έρευνες πολυετούς διάρκειας που στην συντριπτική πλειοψηφία τους βασίζεται σε ουσίες βραβευμένες από την διεθνή κοινότητα.

Κοινός στόχος των εργαστηρίων;

Η ανακάλυψη του συστατικού – γόμα, που θα σβήσει τα σημάδια του χρόνου με το λιγότερο κόστος, αναίμακτα, χωρίς τους κινδύνους που κρύβει κάθε χειρουργική επέμβαση, όσο απλή και εάν είναι.

Ζητούμενο για κάθε έρευνα, το προιόν πασπαρτού που θα προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη, τόνωση, προστασία. 

Με λίγα λόγια την φροντίδα που χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής με μια μόνο κίνηση σε ένα μόνο προιόν.

Με κάθε burger, δώρο αναψυκτικό 330ml!

Στα νέα βραβευμένα για την δράση τους βασικά συστατικά, μιας νέας φόρμουλας, συγκαταλέγονται τα πεπτίδια και η συνδυαστική χρήση τους. (Το πεπτίδιο αποτελεί κομμάτι αλυσίδας που σχηματίζουν οι πρωτείνες)

Να συστηθούμε με το πεπτίδιο SynAke

Ο πρώτος που μελέτησε και ανέλυσε την ουσία δηλητήριο και τις ωφέλειες της ήταν ο Johann Georg Wagler στις αρχές του 19αιώνα. Παρατήρησε τον τρόπο που σταδιακά παύει να συσπάται το μυικό σύστημα όποιου είχε δαγκώσει φίδι και συγκεκριμένα η βασιλική οχιά.

Μελέτησε τον τρόπο που λειτουργεί στον οργανισμό το δηλητήριο και πως σταδιακά παραλύουν οι μύες. Θα απομόνωνε τα συστατικά που έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την έρευνά του, της οποίας η βάση έδωσε ώθηση στην ομάδα ερευνητών της Pentafarm να ερευνήσει για περισσότερα από 30 χρόνια την ουσία-δηλητήριο που ήδη χρησιμοποιείτο στην ιατρική για θεραπευτικούς λόγους.

Η Ελβετική εταιρία Pentapharm, διακρίθηκε και βραβεύτηκε το 2006 για την πατενταρισμένη φόρμουλα, το τριπεπτίδιο Syn-Ake. Το Syn-Ake είναι η συνθετική ουσία που μιμείται τη δράση του δηλητηρίου του φιδιού που όταν ενσωματώθηκε σε καλλυντικές φόρμουλες, ακόμα και σε μικρό ποσοστό από 1-4% έδωσε έναν ανταγωνιστή στην υπερδραστηριότητα των μυών του προσώπου, χαλαρώνοντας τις έντονες συσπάσεις τους.

Το ανθρώπινο πρόσωπο αποτελείται από 60 περίπου μύες που συνεργάζονται μεταξύ τους, αποδίδουν τα συναισθήματα και αποτυπώνουν τις εκφράσεις μας. Πόνο, χαρά, ευχαρίστηση, ευτυχία, αγωνία και δεκάδες άλλες εκφράσεις.

Οι καθημερινά επαναλαμβανόμενες αυτές εκφράσεις χαράζουν μονοπάτια στο πρόσωπο που λέγονται γραμμές έκφρασης στο μεσόφρυο, στην ρινοπαρειακή περιοχή και στα μάτια, το χαρακτηριστικό πόδι χήνας.

Με την χρήση του Syn-Ake, oι μύες του προσώπου, αποφεύγουν τις αυθόρμητες και ανεξέλεγκτες συσπάσεις έκφρασης που δημιουργούν μόνιμες αντιαισθητικές  και ανεπιθύμητες ρυτίδες που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Τα αποτελέσματα του Syn-Ake κατά την διάρκεια των in vitro και in vivo test, με χρήση 2 φορές την ημέρα σε δείγμα 45 εθελοντών, έδωσε θεαματική μείωση των ρυτίδων της τάξης του 52% σε 28ημέρες.

Αποτελεί έναν αποτελεσματικό αντιρυτιδικό παράγοντα Age Killing effect, ο οποίος αρχίζει να λειαίνει τις γραμμές έκφρασης σε διάστημα 2 ωρών από την πρώτη κι όλας εφαρμογή, γιατί μειώνει την συχνότητα των μυικών συσπάσεων έως 82%. Η  δράση του αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να σβήνει σταδιακά το ίχνος της υπάρχουσας ρυτίδας, ενώ  εμποδίζει την δημιουργία νέων.

Είναι σαφές πως λειτουργεί παρόμοια με τα ενέσιμα σκευάσματα, χωρίς την ανάγκη επανάληψης κάθε 4-6 μήνες με το συνεπακόλουθο υψηλό κόστος χωρίς το ποθητό αποτέλεσμα πάντα.

Οι αντιρυτιδικές φόρμουλες που περιέχουν Syn-Ake, εάν συνδυαστικά περιέχουν κολλαγόνο, φυτικά εκχυλίσματα ή ακόμα και με άλλα πεπτίδια, συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην αποκατάσταση, ανάπλαση και πρόληψη της φυσικής φθοράς του δέρματος. Το μεγαλύτερο όμως όφελος είναι ότι δεν δημιουργούν πρόσωπα άκαμπτα που θυμίζουν άψυχες μάσκες, πρόσωπα που στερούνται συναισθήματος.

Εάν τώρα ακολουθήσουμε και μικρές καθημερινές κινήσεις φροντίδας, όπως ισορροπημένο διατροφικό μοντέλο, άφθονο νερό, αποφυγή της υπερέκθεσης στον ήλιο, εξασφαλίζουμε λαμπερή ενηλικίωση, αυτοπεποίθηση και το κυριότερο, άνεση μέσα στο ρούχο που γεννηθήκαμε να φοράμε και είναι η ασπίδα μας στις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται ο οργανισμός μας.

Το δέρμα μας.