Youmag.gr
Οδηγός αρχάριων για υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Οδηγός αρχάριων για υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ένας οδηγός για αρχάριους για τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια νέα εναλλακτική λύση στο κάπνισμα που έχει γίνει πολύ... Οδηγός αρχάριων για υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ένας οδηγός για αρχάριους για τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια νέα εναλλακτική λύση στο κάπνισμα που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και κερδίζει όλο και περισσότερους καπνιστές κάθε μέρα. Ακόμα και διάσημοι έχουν προτιμήσει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από τα “παραδοσιακά τσιγάρα” τους, αλλά σε τι διαφέρουν τα  ηλεκτρονικά τσιγάρα από τα κανονικά τσιγάρα; Λοιπόν, η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι το γεγονός ότι όταν καπνίζετε ένα τσιγάρο εισπνέετε καπνό τσιγάρου. Όταν ατμίζετε  ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, όμως, δεν εισπνέετε καπνό, εισπνέετε ατμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι όταν λένε ότι χρησιμοποιούν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο λένε πως κάνουν “άτμισμα“.

Ένα άλλο πράγμα που ξεχωρίζει το άτμισμα από το κάπνισμα, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ακριβώς όπως την θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι ο ατμός που εισπνεύετε μπορεί να έχει την ακριβή γεύση που θέλετε – και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να προσφέρουν μια πρακτικά άπειρη ποικιλία όταν πρόκειται για γεύσεις- και να περιέχουν τόση νικοτίνη όση θα θέλατε εσείς. Τα υγρά αναπλύρωσης που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα επιτρέπουν ουσιαστικά σε κάθε χρήστη να κάνει την εμπειρία ατμίσματος του να ταιριάζει απόλυτα με το γούστο και τις ανάγκες του.

Το AliExpress σας παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε τιμές χονδρικής ακόμα και στις πιο μικρές παραγγελίες

Όπως πιθανόν μπορείτε να μαντέψετε, τα υγρά αναπλήρωσης είναι επίκεντρο της εμπειρίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων και του ατμίσματος γενικότερα, οπότε αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε το άτμισμα, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα γι ‘αυτά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα βασικά.

Τύποι υγρών αναπλήρωσης

Όταν πρόκειται να ξαναγεμίσετε τα υγρά του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι: υπάρχουν τα έτοιμα υγρά και τα DIY. Μπορείτε να βρείτε παρασκευασμένα υγρά σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα ή ιστοσελίδα που πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα και αξεσουάρ. Έρχονται σε μια ποικιλία γεύσεων και κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το περιεχόμενο νικοτίνης σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: ήπια, μέτρια και ισχυρά. Όταν αγοράζετε ένα παρασκευασμένο υγρό, σας εγγυάται μια καλή εμπειρία που θα ταιριάζει με τα γούστα σας, αλλά όχι πάντα με ακρίβεια. Τα υγρά αναπλήρωσης DIY από την άλλη πλευρά είναι υγρά τα οποία ο χρήστης προετοιμάζεται συνδυάζοντας τα τρία βασικά συστατικά των υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα: Προπυλενογλυκόλη, γλυκόζη γλυκερίνης φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα νικοτίνης και γεύσης. Με αυτόν τον τρόπο ο ατμιστής μπορεί να δημιουργήσει ένα υγρό που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Γεύσεις

Όπως είπαμε νωρίτερα, όταν πρόκειται για γεύσεις, οι επιλογές σας είναι σχεδόν άπειρες. Απλά κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο με λέξεις όπως υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο και θα σας εμφανίσει χιλιάδες αποτελέσματα. Απλά μπείτε σε ένα κατάστημα που προμηθεύεται προϊόντα ατμίσματος και η ποικιλία των γεύσεων που προσφέρουν θα σας εκπλήξουν. Από γεύσεις καπνού που μιμούνται κανονικά τσιγάρα μέχρι και φρούτα, καραμέλες και ακόμη και γεύσεις αθλητικών ποτών, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει. Τα περισσότερα καταστήματα θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε μερικές γεύσεις πριν τις αγοράσετε και οι περισσότεροι ατμιστές είναι πολύ θετικοί ένα κατάστημα αφήνει τους ανθρώπους να δοκιμάσουν τα υγρά τους πριν τα αγοράσουν, πράγμα το οποίο κάνει την εύρεση μιας γεύσης που θα σας αρέσει πολύ πιο εύκολη.

Με κάθε burger, δώρο αναψυκτικό 330ml!

Συστατικά

Όπως είπαμε νωρίτερα, όλα τα υγρά για ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν τρία κύρια συστατικά και ένα εκχύλισμα γεύσης που τους δίνει ουσιαστικά τη γεύση τους. Κάθε συστατικό επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την εμπειρία του προϊόντος. Η προπυλενογλυκόλη είναι ένα άγευστο υγρό που αναδεικνύει τη γεύση του ατμού σας. Η λαχανική γλυκερίνη είναι υπεύθυνη για το πόσο παχύς και πυκνός είναι ο ατμός που παράγεται από το ηλεκτρονικό τσιγάρο: όσο υψηλότερο είναι το περιεχόμενο τόσο πιο πυκνός είναι ο ατμός. Ωστόσο, η γλυκερίνη έχει μια γλυκιά γεύση, οπότε μια υψηλή περιεκτικότητα σε λαχανική γλυκερίνη θα επηρεάσει τη γεύση του ατμού σας. Τέλος, η νικοτίνη είναι μια εθιστική ουσία στην οποία οι καπνιστές τσιγάρων τελικά εξαρτώνται. Βασικά μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και μπορείτε να βρείτε νικοτίνη σε μια ποικιλία τροφίμων – όπως οι ντομάτες και οι πατάτες – εκτός από τον καπνό. Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε νικοτίνη, τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε, αλλά τόσο πιο εθισμένοι θα γίνετε στο άτμισμα και στην νικοτίνη γενικότερα.