Youmag.gr
7 συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια 7 συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
Σύμφωνα με έρευνες οι λάτρεις των οικονομικών διακοπών και των φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, θα πετάξουνε για εκδρομές και νέους προορισμούς σίγουρα 3 φορές μέσα... 7 συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Σύμφωνα με έρευνες οι λάτρεις των οικονομικών διακοπών και των φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, θα πετάξουνε για εκδρομές και νέους προορισμούς σίγουρα 3 φορές μέσα στον χρόνο! Οι πληροφορίες που θα αντληθούν για τα οικονομικά εισιτήρια θα είναι μέσα από το ίντερνετ και τα διάφορα online sites για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Τα παλαιότερα χρόνια η κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια ήταν αρκετά δαπανηρή – ειδικά για εισιτήρια εξωτερικού – αλλά πλέον γίνεται παιχνιδάκι και είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση και αρκετά οικονομική.
Το όνειρο ενός ταξιδιού στο εξωτερικό πλέον δεν φαντάζει μακρυνό και με τα ακόλουθα tips που σας γράψαμε, θα μπορείτε να ταξιδεύετε ακόμα ποιό οικονομικά.

Βρες τώρα τον επόμενο προορισμό σου για το αξέχαστο ταξίδι σου – Aktina Travel Now

Καλός σχεδιασμός εκ των προτέρων

Είναι ένα σημαντικό στοιχεία για να οργανώσετε το ταξίδι σας και να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ληφθεί προσεκτικά και να φτιάξετε όλα τα άλλα πάνω σ’αυτό. Οι ταξιδιώτες για τα διεθνή ταξίδια θα πρέπει να σχεδιάζουν το ταξίδι 4-5 μήνες πιο πριν. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού.

Μάθετε τις τιμές συναλλάγματος

Το να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι η μόνη σας ανησυχία. Τα έξοδα ενός ταξιδιού είναι μεγάλα και περιλαμβάνουν την κράτηση του ξενοδοχείου, το φαγητό, τα ψώνια και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες. Έτσι, όταν ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η ισοτιμία του τοπικού νομίσματος έχει σημαντικό ρόλο στη λήψη των αποφάσεών σας. Όσο μεγαλύτερη αξία έχει το χρήμα και πιο μικρή συναλλαγματική αξία, τόσο λιγότερα θα ξοδέψετε.

Εξερευνήστε μόνοι σας τα μέρη

Εαν έχετε όρεξη για περπάτημα, εξερεύνηση αλλά και την πιθανότητα να χαθείτε, μην κλείσετε οργανωμένα ταξίδια ή οργανωμένες εξερευνήσεις στο μέρος που θα πάτε. Περπατώντας θα βρείτε όλα τα ωραία και μη τουριστικά μέρη το κόστος των οποίων θα είναι αρκετά χαμηλότερο.

Με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος ή φυσικού αερίου κερδίζετε 50€ δωροκάρτα Shell

Αποφύγετε τις high season

Σας προτείνουμε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας σε μη high season επειδή η ζήτηση είναι αρκετά υψηλή κατά τους μήνες αιχμής. Σ’αυτούς τους μήνες η τουριστική κίνηση είναι πολύ υψηλή και οι τιμές ακόμα υψηλότερες. Έτσι η εύρεση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων είναι πολύ δύσκολη και γενικά όλα τα έξοδα του ταξιδιού ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Μαθαίνετε τα νέα του προορισμού σας

Μερικές ημέρες πριν καλό είναι να γνωρίζετε τα τοπικά νέα του τόπου που θα επισκεφτείτε όπως επίσης και τον καιρό, τις προσεχείς εκδηλώσεις, τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, κ.ο.κ. Αυτό θα σας βοηθήσει στην άμεση οικοιοποίησή σας.

Αξιολόγηση των επιλογών σας

Μόλις αποφασίσατε τον τόπο και τις ημερομηνίες του ταξιδιού, τότε αρχίσατε και την έρευνα για τα αεροπορικά εισιτήρια. Κρατήστε σημειώσεις τόσο για τα εισιτήρια όσο και για τα ξενοδοχεία. Συγκρίνετε τιμές και παροχές και δοκιμάστε αρκετές ημερομηνίες – έτσι θα βρείτε σίγουρα τις καλύτερες τιμές.

Δείτε τους κανονισμούς των αεροπορικών

Ελέγξτε τα επιτρεπόμενα όρια στις βαλίτσες που έχει η κάθε αεροπορική εταιρεία. Μην υπερβαίνετε τα όρια καθώς θα κληθείτε να πληρώσετε ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο αεροδρόμιο.

Ελέγξτε τις τιμές online

Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες για σύγκριση αεροπορικών εισιτηρίων, όπως η airshop.gr . Αυτές οι ιστοσελίδες θα σας προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το ταξίδι σας.

Αυτές οι επτά συμβουλές θα σας βοηθήσουν ώστε να οργανώσετε καλύτερα το ταξίδι σας και να σας βγεί όσο το δυνατόν πιο οικονομικό και ποιοτικό.

Καλό ταξίδι!…