Youmag.gr
Εργασία από το σπίτι που πληρώνεται καλά Εργασία από το σπίτι που πληρώνεται καλά
Για όλες τις ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες θέσεων εργασίας η ζήτηση αυξάνεται σημαντικά για τις καλά αμειβόμενες δουλειές που μπορούν να γίνουν από το... Εργασία από το σπίτι που πληρώνεται καλά

Για όλες τις ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες θέσεων εργασίας η ζήτηση αυξάνεται σημαντικά για τις καλά αμειβόμενες δουλειές που μπορούν να γίνουν από το σπίτι. Συχνά άτομα που έχουν υπό την ευθύνη τους την φροντίδα ηλικιωμένων γονιών ή μικρών παιδιών, χρειάζονται ευελιξία στην εργασία τους χωρίς τις ώρες και το άγχος της εργασίας σε ένα γραφείο, ενώ και οι νέοι ελκύονται περισσότερο από ποτέ πλέον με την ιδέα της εξ-ποστάσεως εργασίας και μην ξεχνάμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους οι συνταξιούχους που χρειάζονται ένα συμπληρωματικό εισόδημα.

Οι ευκαιρίες απασχόλησης από το σπίτι έχουν αυξηθεί και ένα ευρύ φάσμα με τέτοιες αγγελίες θέσεων εργασίας είναι μόνο ένα κλικ του ποντικιού μακριά. Αν και μπορεί να υπάρχει μια μείωση μισθών με την εργασία στο σπίτι και μικρότερη δυνατότητα εξελίξεως, υπάρχουν πολλές καλοπληρωμένες επαγγελματικές θέσεις σε τομείς όπως η υγεία, η τεχνολογία και η βιομηχανία στις οποίες εμφανίζονται συνεχώς νέες θέσεις εργασίας από το σπίτι.

Ένας αυξανόμενος αριθμός των εργοδοτών φαίνεται να πιστεύουν ότι η τηλεργασία είναι μια καλή ευκαιρία για τους ίδιους να μειώσουν τα γενικά έξοδα, να έχουν πρόσβαση σε ταλαντούχους εργαζομένους οι οποίοι μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι σε τοπικό επίπεδο και επίσης τους παρέχει την δυνατότητα λειτουργίας των υπηρεσίων που προσφέρουν στους πελάτες τους εκτός των συνηθισμένων ωρών εργασίας. Οι εργαζόμενοι στο σπίτι από την άλλη είναι πρόθυμοι να έχουν μειωμένα κέρδη έως και 30 % λιγότερο παρά την αυξημένη παραγωγικότητα που απαιτείται.

allazorevma.gr – το μοναδικό site σύγκρισης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα

Μερικές καλοπληρωμένες εργασίες που θα έχουν ζήτηση στο μέλλον είναι:

Business Intelligence Analyst

Mεταφράζουν πολύπλοκα δεδομένα σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν έναν οργανισμό δίνοντάς του τα στοιχεία που χρειάζεται για να εξορθολογήσει τις εσωτερικές λειτουργίες του. Δεδομένου ότι αυτό λοιπόν είναι μια εργασία που ασχολείται με αριθμούς, μπορεί να γίνει κυρίως από το σπίτι.

Προγραμματιστής

Οι προγραμματιστές μπορούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα να δουλεύουν χωρίς να χρειάζεται να συναντηθούν με τους τελικούς χρήστες, μια κατάσταση που κάνει τη δουλειά τους ιδανική για την εργασία από το σπίτι. Για αυτές τις θέσεις υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός, αλλά εμφανίζονται και όλο πιο συχνά.

Διαχειριστής Έρευνας Αγοράς ( Market Research Manager )

Βοηθάνε τις εταιρείες να καθορίσουν πόσο τα προϊόντα τους αξίζουν, τον εντοπισμό δυνητικών πελατών και τον καθορισμό τέτοιων τιμών που να κρατούν τους πελάτες ευχαριστημένους και την εταιρεία ανταγωνιστική στην αγορά . Επειδή το έργο τους μπορεί μερικές φορές να γίνει από το τηλέφωνο ή σε απευθείας σύνδεση, οι διαχειριστές έρευνας αγοράς μπορούν περιστασιακά να οργανώνουν την εργασία τους από το σπίτι.

Διαχειριστές Δημοσίων Σχέσεων ( Public Relations Manager )

Ασχολούνται με τη δημιουργία και τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας των πελατών και των εταιρειών τους. Όπως και οι διαχειριστές της έρευνας αγοράς, οι διαχειριστές δημοσίων σχέσεων περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα στο τηλέφωνο, γεγονός που καθιστά εύκολο για αυτούς να κάνουν τη δουλειά τους από το σπίτι .

Άλλες επικερδείς σχετικά θέσεις εργασίας από το σπίτι περιλαμβάνουν γραφίστες, συγγραφείς, καθηγητές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη, μεταφραστές.