Youmag.gr
5 τρόποι να δείχνετε νεότεροι! 5 τρόποι να δείχνετε νεότεροι!
Ζούμε σε έναν κόσμο όπου αναμένεται από τους ανθρώπους να φαίνονται νεότεροι για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, ειδικά οι γυναίκες. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με διάφορα... 5 τρόποι να δείχνετε νεότεροι!

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου αναμένεται από τους ανθρώπους να φαίνονται νεότεροι για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, ειδικά οι γυναίκες. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με διάφορα προϊόντα που υπόσχονται να σας κάνουν να δείχνετε 20 χρόνια νεότεροι, και η πλαστική χειρουργική υπόσχεται ακόμα περισσότερα. Αλλά πού θα τραβήξουμε τη γραμμή; 

Μερικοί άνθρωποι δεν βλέπουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ μίας καλύτερης εμφάνισης και μίας γελοίας εμφάνισης. Στην επιθυμία μας να φανούμε νεότεροι μπορεί να καταλήξουμε να φαινόμαστε τελικά ακατάλληλοι για την ηλικία μας. Έτσι, προτού να συμμετάσχετε σε κάποια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση πλαστικής που κοστίζει και μια περιουσία, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά απλά κόλπα:

Online Φαρμακείο – Super προσφορές σε προϊόντα αδυνατίσματος,καλλυντικά,βιταμίνες & βρεφικά είδη.

Επιλέξτε το κατάλληλο χτένισμα

Τα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τους ώμους είναι μια τέλεια επιλογή ανεξαρτήτου ηλικίας και θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες! Ένα πρόσθετο όφελος είναι ότι είναι εύκολο να το φτιάξετε το πρωί όταν ο χρόνος σας πιέζει.Λίγες ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σας επίσης θα δώσουν λάμψη σε αυτό, ενώ οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις θα αναδείξουν την φυσική ομορφιά σας.

Κοιμηθείτε

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει ακόμα και ένα όμορφο πρόσωπο να φαίνεται μεγαλύτερο. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μπορεί να χαλάσουν την όμορφη αύρα που αποπνέει το χαμόγελο σας. Χρησιμοποιήστε κάποιο κονσίλερ για να καλύψετε τα ίχνη της αυπνίας. Φυσικά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε έναν πολύ καλό ύπνο και να πίνετε πολύ νερό. Με τον τρόπο αυτό θα φαίνεστε και πάλι νέοι, υγιείς και πανέμορφοι.

Να είστε προσεκτικοί με το make-up

Το make-up θα πρέπει απλώς να συμπληρώνει τη φυσική ομορφιά σας. Περισσότερο από το κανονικό μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Έχουμε δει όλες τις ηλικιωμένες κυρίες με τα κόκκινα κραγιόν και τη μπλε σκιά ματιών που φαίνονται πολλές φορές ακόμα και τρομακτικές! Το υπερβολικό μακιγιάζ δεν είναι απάντηση! Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε, το μόνο που θα σας κάνει είναι να φαίνεστε γελοίοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράτε μακιγιάζ απλώς προσέξτε να μην υπερβάλλετε.

Στο www.cosmoteinsurance.gr, οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις μέσα από μεγάλο εύρος ασφαλιστικών εταιριών

Χαμογελάτε

Ένα χαμόγελο κάνει το πρόσωπο να φαίνεται νεότερο, αφού αποσπά την προσοχή από οποιαδήποτε ρυτίδα ή κηλίδα. Ένα φωτεινό χαμόγελο θα αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπό σας. Με τον καιρό όμως, οι λεκέδες από κόκκινο κρασί, ο καφές, το τσάι και τα ανθρακούχα ποτά μπορούν να κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται θαμπά, ακόμα και κίτρινα. Για να αποκατασταθεί η λευκότητα τους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν λεύκανσης δοντιών. Η διαδικασία είναι εύκολη, αποτελεσματική και αρκετά οικονομική.

Απολαύστε τη ζωή

Έχετε ακούσει ότι δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, αλλά πόσο χρονών νιώθεις; Επειδή έχετε μεγαλύτερη εμπειρία δεν σημαίνει ότι πρέπει και να σταματήσετε να απολαμβάνετε τα απλά πράγματα στη ζωή. Κάντε ό, τι σας φέρνει ευχαρίστηση χωρίς να ανησυχείτε τι μπορεί να πουν οι άλλοι για εσάς. Ο τρόπος που αισθάνεστε φαίνεται και στο πρόσωπό σας. Έτσι, για να φαίνεστε νεότεροι, θα πρέπει να αισθάνεστε νεότεροι.