Youmag.gr
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ. Ο Γκιώνης βρέθηκε στο τρίτο σκαλί της Ευρώπης, έπειτα από ένα συγκλονιστικό...

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Ο Γκιώνης βρέθηκε στο τρίτο σκαλί της Ευρώπης, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, το οποίο κρίθηκε στα επτά σετ, με σπουδαία ανατροπή του Έλληνα αθλητή. Ο τελευταίος βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1 από τον Σιμόν Γκοζί, όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει και να κερδίσει τελικά με 4-3 τον Γάλλο αντίπαλό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκιώνης για λίγο δεν είχε κατορθώσει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, ηττώμενος επίσης με 4-3 σετ από τον μετέπειτα πανευρωπαϊκό πρωταθλητή, τον Γερμανό Ντιμίτρτι Οβτσάροφ.

Περιχαρής ων, ο Παναγιώτης Γκιώνης δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ήθελα φυσικά να περάσω και στον τελικό και να διεκδικήσω ακόμα και το χρυσό, όμως έχασα στις λεπτομέρειες κι επιπλέον όταν ήρθα εδώ, δεν περίμενα ότι θα πάρω μετάλλιο. Περισσότερο, η απόδοση μου με έκανε χαρούμενο γιατί η νέα χρονιά είναι διαφορετική, έχει πολλά παιχνίδια στη Γερμανία και τη χρήση της καινούργιας μπάλας, που νομίζω ότι μου στοίχισε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στεναχωρήθηκα κάπως που δεν έκανα κάτι παραπάνω και φάνηκε αυτό στην αρχή του αγώνα με τον Γκοζί, αλλά γρήγορα σκέφτηκα ότι έπρεπε να τα δώσω όλα και για την 3η θέση και μετά τη μείωση του σκορ πίστεψα πολύ στην ανατροπή και τη νίκη».

No comments so far.

Be first to leave comment below.