Youmag.gr
Το κουτάβι της διαφήμισης Budweiser που συγκινεί. Το κουτάβι της διαφήμισης Budweiser που συγκινεί.
Η φετινή διαφήμιση της Budweiser που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl στις ΗΠΑ έχει τίτλο Lost Dog. Η μετάδοση... Το κουτάβι της διαφήμισης Budweiser που συγκινεί.

Η φετινή διαφήμιση της Budweiser που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl στις ΗΠΑ έχει τίτλο Lost Dog. Η μετάδοση αυτού του αθλητικού γεγονός συγκεντρώνει την υψηλότερη ετήσια τηλεθέαση στις ΗΠΑ. Το spot Lost Dog ενδέχεται να είναι η κορυφαία διαφήμιση που θα παιχθεί στον φετινό τελικό διότι παρουσιάζει την φιλία μεταξύ των ζώων, σε όλο της το μεγαλείο.

Ένας κτηνοτρόφος παίρνει το πιο χαριτωμένο κουτάβι στον κόσμο, αλλά στη συνέχεια το κουτάβι χάνεται και μπαίνει σε περιπέτειες. Το κουτάβι είναι ένα 11-εβδομάδων golden Lab που χωρίζεται από τον καλύτερό του φίλο – ένα άλογο Clydesdale. To soundtrack του spot είναι από τους Sleeping At Last, σε μία ακουστική version του “I’m Gonna Be (500 Miles),”

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιήθηκαν οκτώ κουτάβια μεταξύ 11 και 12,5 εβδομάδων, σε σκηνοθεσία της RSA Jake Scott.

Δείτε το συγκινητικό spot – προειδοποίηση: υπάρχουν λύκοι !!!


No comments so far.

Be first to leave comment below.