Youmag.gr
Συγκλονιστικό γράμμα για τις συνθήκες κράτησης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Συγκλονιστικό γράμμα για τις συνθήκες κράτησης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.
Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Εδω και σχεδόν μία εβδομάδα διάφορες  πτέρυγες... Συγκλονιστικό γράμμα για τις συνθήκες κράτησης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Εδω και σχεδόν μία εβδομάδα διάφορες  πτέρυγες έχουν πλημμυρίσει από ζημιές που προκλήθηκαν στους σωλήνες.

Σε συνδυασμό με την (εδώ και πολύ καιρό) παντελή έλλειψη θέρμανσης και τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα, η κατάσταση για τις κρατούμενες είναι ανυπόφορη. Αυτός είναι ο τελευταίος κρίκος σε μια αλυσίδα απάνθρωπων συνθηκών, που περιλαμβάνουν  έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ακόμα και για κρατούμενες που έχουν πιστοποιημένα προβλήματα υγείας, ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής και απουσία  ιατρικού προσωπικού, τα καθήκοντα των  οποίων αναλαμβάνουν οι σωφρονιστικοί  υπάλληλοι οι οποίοι δεν έχουν την αρμοδιότητα αυτή με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη στην παροχή φαρμάκων.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την επίλυση του ζητήματος!

* Το γράμμα στάλθηκε από αναγνώστη και δημοσιευτηκέ στο www.koutipandoras.gr

No comments so far.

Be first to leave comment below.