Youmag.gr
Στον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων και στο κατόρθωμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αναφέρθηκε η Σοφία Ασουμανάκη. Η ίδια μαζί με την Κατερίνα Νικολαΐδου κατέκτησαν...

Στον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων και στο κατόρθωμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αναφέρθηκε η Σοφία Ασουμανάκη.

Η ίδια μαζί με την Κατερίνα Νικολαΐδου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, δείχνοντας έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν και στους Αγώνες του Ρίο το 2016.

«Με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω! Είναι κάτι που δεν το περίμενα και ήρθε γρήγορα για το χρονικό διάστημα που προπονούμαστε μαζί.

Προσωπικά ακολούθησα τις συμβουλές των προπονητών, να μην κοιτάω δεξιά κι αριστερά για να μην πανικοβληθώ.

Στο περισσότερο μέρος τις κούρσα δεν ήξερα σε ποια θέση ήμασταν γιατί όπως είδατε όλα τα πληρώματα ήμασταν πολύ κοντά με διαφορές εκατοστών του δευτερολέπτου. αλλά όταν μπήκαμε στα τελευταία 500 μέτρα δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε και δεν υπολογίζαμε την κούραση».

«Με την Κατερίνα είμαστε μόλις πέντε μήνες πλήρωμα και πιστεύω ότι μας έδεσε το κοινό όνειρο και των δυο, η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από την αρχή είχαμε πολύ καλή χημεία.

Η Κατερίνα έχει μεγαλύτερη εμπειρία κάτι που αυτόματα δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις, αλλά γνωρίζουμε και οι δυο ότι αυτό είναι για το καλό του πληρώματος γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωση», ανέφερε, χαρακτηριστικά στο «Sport24.gr» η Ασουμανάκη.

No comments so far.

Be first to leave comment below.