Youmag.gr
Το πώς θα φτάσει στο έκτο Australian Open καριέρας σκέφτεται αποκλειστικά η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν....

Το πώς θα φτάσει στο έκτο Australian Open καριέρας σκέφτεται αποκλειστικά η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν.

Η 33χρονη τενίστρια μετρά 18 Grand Slams και βάζει ως στόχο τα 22 της Στέφι Γκραφ. Φαίνεται όμως ότι θέλει να πάει βήμα-βήμα και πλέον δε σκέφτεται τίποτα άλλο από το πώς θα κατακτήσει τον τίτλο στο «Melburne Park».

Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν τα έχει καταφέρει στη «χώρα των καγκουρό» και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που διψά για να πανηγυρίσει τη βαρύτιμη κούπα.

«Πηγαίνω στη Μελβούρνη για την κατάκτηση του έκτου Australian Open εδώ και αρκετά χρόνια. Θα ήταν πραγματικά ιδιαίτερο για μένα. Θα ήμουν πραγματικά χαρούμενη. Νομίζω ότι θέλω το τρόπαιο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εδώ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα καταφέρω να το πάρω. Θα πρέπει να παλέψω σκληρά.

Δεν είμαι πολύ χαρούμενη με το πώς κύλησε η προετοιμασία, αλλά εγώ ποτέ δεν είμαι πραγματικά χαρούμενη με την προπόνηση και την προετοιμασία μου, επομένως ίσως αυτό να είναι ένα καλό σημάδι. Νιώθω ότι πρέπει να κάνω ορισμένα πράγματα καλύτερα. Πάντως, καθημερινά κάνω κάτι απ’ όλα αυτά που σχεδιάζω, επομένως ίσως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Οι 22 Grand Slam τίτλοι της Γκραφ είναι μακριά από τους δικούς μου 18. Όταν είσαι 18 χρονών, κοιτάς κάποιον που είναι 21 και νομίζεις ότι είναι μεγάλος. Άρα, είναι μεγάλη η απόσταση μέχρι να φτάσεις τα 22. Δεν μπορώ να κοιτάω τόσο μακριά. Προς το παρόν, το μόνο που με απασχολεί είναι το Australian Open 2015» υποστήριξε χαρακτηριστικά το Νο1 της WTA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.