Youmag.gr
Αυτός ο μικρός είναι μεγάλος επιχειρηματίας αφού κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να έχει έσοδα $1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο … ανοίγοντας παιχνίδια. Η...

Αυτός ο μικρός είναι μεγάλος επιχειρηματίας αφού κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να έχει έσοδα $1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο … ανοίγοντας παιχνίδια.

Η ειδικότητα αυτού… toy reviewer, δηλαδή σχολιάζει τα αγαπημένα του παιχνίδια και βιντεοπαιχνίδια. Ο μπαμπάς του τον βιντεοσκοπεί, προσθέτει μερικά ειδικά εφέ και στη συνέχεια ανεβάζει το τελικό βίντεο στο Youtube.
Μερικά χρόνια πριν, o Evan και ο μπαμπάς του ξεκίνησαν να κάνουν βίντεο για τα Angry Birds για πλάκα, ο Evan ζήτησε να ανεβάσουν αυτά τα βίντεο στο YouTube για να τα μοιραστεί με τους φίλους του. «Όταν ξεκινήσαμε, κάναμε ένα βίντεο το μήνα για δική μας διασκέδαση» λέει ο μπαμπάς του Evan,. «Ήταν ενδιαφέρον να βλεπουμε ποιος τα παρακολουθεί. Όταν ένα από αυτά τα βίντεο έκανε 1 εκατομμύριο προβολές, αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τις τεράστιες προοπτικές του.»

Στη συνέχεια εταιρείες προσέγγισαν τον Evan, ζητώντας του να σχολιάσει τα παιχνίδια τους, τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στην ιστορία του Youtube.

To κανάλι του EvanTubeHD έχει πάνω από 1.000.000 followers και κάθε βίντεο που ανεβάζει έχει κατά μέσο όρο 1.500.000 με 2.000.000 προβολές … ε δεν είναι και άσχημα …!!!

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.