Youmag.gr
Ικανοποιημένος με την παραμονή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια εμφανίζεται ο Λούκας Πέρεθ. Ο έμπειρος μέσος δε δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τον κόσμο της...

Ικανοποιημένος με την παραμονή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια εμφανίζεται ο Λούκας Πέρεθ.

Ο έμπειρος μέσος δε δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τον κόσμο της Primera Division και να ετοιμάσει «βαλίτσες» για τον «Δικέφαλο».

«Ο Λούκας είναι ευτυχισμένος στη Λα Κορούνια. Εδώ είναι το σπίτι του, η οικογένειά του και είναι λογικό να θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ έχει μόνο τα καλύτερα να πει.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα και σέβεται τους ανθρώπους της διοίκησης που του έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα της πόλης του».

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε μπει σε διαδικασία συζητήσεων για το τι σκέφτεται να κάνει η ομάδα στην περίπτωσή του. Αυτό που απασχολεί τους πάντες στον σύλλογο είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εφόσον πάντως ο στόχος αυτός επιτευχθεί, θεωρώ πιθανό ότι θα υπάρξουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον της καριέρας του.

Υπάρχουν ήδη ρήτρες στο συμβόλαιο του δανεισμού, όμως δεν μπορώ να ξέρω αν η Λα Κορούνια μπορεί να δώσει τα χρήματα που προβλέπονται για να αποκτήσει τα δικαιώματά του», ανέφερε ο εκπρόσωπός του, Φερνάντες Λοβέλ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.