Youmag.gr
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε. Ο Πορτογάλος άσος διανύει μία ακόμη εξαιρετική σεζόν,...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε.

Ο Πορτογάλος άσος διανύει μία ακόμη εξαιρετική σεζόν, προκαλώντας το θαυμασμό όλου του πλανήτη με τα κατορθώματα του, ενώ πριν από λίγες ημέρες πήρε για δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά φορά στην καριέρα του, τη «Χρυσή Μπάλα».

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «France Football», ο προπονητής της «βασίλισσας», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της ομάδας του, θεωρείται αυτή τη στιγμή ο καλύτερος όλων.

«Ο Κριστιάνο είναι υπόδειγμα παίκτη. Του αρέσει να βάζει γκολ, αλλά παράλληλα παίζει και ομαδικά. Στην πραγματικότητα είναι ο καλύτερος παίκτης του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να είναι καθοριστικός, αλλά και αλτρουιστής», ανέφερε αρχικά ο Αντσελότι.

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος, για δύο λόγους: Έχει ένα εκπληκτικό φυσικό ταλέντο και μια άριστη φυσική κατάσταση. Ο Κριστιάνο τα κάνει όλα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Είναι πάντα υπάκουος στις παρατηρήσεις μου. Μάλιστα, ζητά και ο ίδιος να του γίνουν παρατηρήσεις, ώστε να βελτιωθεί. Είναι μεγάλη μου τιμή να προπονώ έναν άτομο με τέτοιο χαρακτήρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ιταλός προπονητής.

No comments so far.

Be first to leave comment below.