Youmag.gr
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1 Τα γκόλ Κυπελλο Ελλάδας. Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1 Τα γκόλ Κυπελλο Ελλάδας.
Η ΑΕΚ πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα στο Κύπελλο Ελλάδας, παίζοντας με μεγάλη ψυχή και πάθος, απέναντι σε έναν πολύ κακό και… αδιάβαστο Ολυμπιακό, η... Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1 Τα γκόλ Κυπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα στο Κύπελλο Ελλάδας, παίζοντας με μεγάλη ψυχή και πάθος, απέναντι σε έναν πολύ κακό και… αδιάβαστο Ολυμπιακό, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Αραβίδη στο Καραϊσκάκη, είχε δοκάρι κι άλλες φάσεις για άλλα γκολ και ισοφαρίστηκε από… αρκετή δόση τύχης από την κεφαλιά του Διαμαντάκου και την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Μιλιβόγεβιτς και να… ξεγελά τον Ανέστη.

Σε έναν αγώνα που θύμιζε ντέρμπι από τα… παλιά -παρ’ ότι τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία- ο Ολυμπιακός έδειξε στο Α’ μέρος να… υποτιμάει την ΑΕΚ κάτι που πλήρωσε στον αγωνιστικό χώρο, ευρισκόμενος πίσω στο σκορ με 0-1. Η Ένωση, που σαφώς μόνο για ομάδα Football League δεν λογίζεται, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο “κλειδώνοντας” τους ερυθρόλευκους που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους.

Το δείγμα είναι κοντινό, πριν από δύο εβδομάδες: Σέλτικ εναντίον Ρέιντζερς. Τεράστιο ντέρμπι old firm (σε ημιτελικό Λιγκ Καπ) μετά από περίπου τρία χρόνια. Διαφορά μιας κατηγορίας στα χαρτιά, χαώδης διαφορά στο γήπεδο. Η Ρέιντζερς δεν πέρασε την σέντρα και έχασε δίκαια και καθαρά με σκορ 2-0.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν τώρα στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου θα κριθεί ποία ομάδα θα συνεχίσει τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα είναι ένα από τα φαβορί να κατακτήσει το κύπελλο και πιθανώς το νταμπλ αφού και οι δύο αντίπαλοι μπορούν να πάρουν και το πρωτάθλημα.

Δείτε τα γκολ και τα highlights του ματς.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας)

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Σαντάνα (46 Αφελάι), Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Φουστέρ (46΄Μήτρογλου), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος (65 Ντομίνγκες)

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας (92′ Σαρρής), Μπαρμπόσα (72 Ρόβας), Μάνταλος (87 Κρισάντους) , Αραβίδης.

Γκολ: 14΄Αραβίδης, 47′ Μιλιβόγεβιτς
Κάρτες: 39’Λαμπρόπουλος, 40′ Μπαρμπόσα, 41′ Σαλίνο, 68 Φορτούνης

No comments so far.

Be first to leave comment below.