Youmag.gr
Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη στα παιδιά, που τα περιμένουν εναγωνίως, γιατί Χριστούγεννα, μεταξύ άλλων, σημαίνει και πολλά δώρα. Αυτός ο νονός όμως...

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη στα παιδιά, που τα περιμένουν εναγωνίως, γιατί Χριστούγεννα, μεταξύ άλλων, σημαίνει και πολλά δώρα.

Αυτός ο νονός όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία για δώρο που είχε ο δεκάχρονος Kierian Chung, από την Αγγλία, αφού του έφτιαξε ένα δικό του προσωπικό παγοδρόμιο στον κήπο του σπιτιού του. Ο μικρός είχε όνειρο ζωής να γίνει επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να προπονείται εντατικά, καθώς το κοντινότερο παγοδρόμιο βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο Robert Vickers, 61χρονος διευθυντής πωλήσεων και νονός του «τυχερού» παιδιού, αποφάσισε να ξοδέψει 15.000 λίρες και να κατασκευάσει στο βαφτιστήρι του το προσωπικό του παγοδρόμιο. Το παιδί δεν γνώριζε μέχρι και τα αποκαλυπτήρια τι σκαρώνει ο νονός του πίσω στον κήπο, καθώς εκείνος είχε προνοήσει να καλύψει την κατασκευή με μία τεράστια μαρκίζα.

Μόλις το παγοδρόμιο, διαστάσεων 11 Χ 5 μέτρα ήταν έτοιμο, ο μικρός οδηγήθηκε στην αυλή με κλειστά μάτια και αντίκρισε το καλύτερο δώρο που του έχουν κάνει, παραμιλώντας από την ευτυχία που ένιωθε. Πλέον ο 10χρονος Kierian και οι φίλοι του δεν περνάνε τις ώρες τους με βιντεοπαιχνίδια, αλλά διασκεδάζουν στο προσωπικό του παγοδρόμιο.

Η έμπνευση του νονού για ένα τέτοιο δώρο προήλθε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο δικός του γιος, που τον έχει καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. «Βλέποντας τον γιο μου καθηλωμένο στο καροτσάκι, με κάνει να συνειδητοποιώ ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας, όσο καιρό είμαστε δίπλα τους. Η ευτυχία του βαφτισιμιού μου είναι η δική μου ανταμοιβή», είπε.

Ο Kierian έχει εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα προπόνησης που του δίνει το δικό του παγοδρόμιο, έχοντας βελτιωθεί πολύ και ήδη είναι περιζήτητος σε πολλές τοπικές ομάδες χόκεϊ.

Πηγή: iefimerida.gr

No comments so far.

Be first to leave comment below.