Youmag.gr
Ντάνιελ Στάριτζ: Είναι το πρότυπό μου. Ντάνιελ Στάριτζ: Είναι το πρότυπό μου.
Ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει το προσεχές καλοκαίρι στη Λίβερπουλ, με την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Μετά από 16 ολόκληρα... Ντάνιελ Στάριτζ: Είναι το πρότυπό μου.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει το προσεχές καλοκαίρι στη Λίβερπουλ, με την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων»  φεύγει από το «Άνφιλντ», έχοντας βρει στο MLS τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Στο Λιμάνι έχει κάνει μόνο φίλους και πολλοί εξ αυτών νυν ή πρώην του συμπαίκτες, με τον Ντάνιελ να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο 25χρονος επιθετικός Ντάνιελ Στάριτζ δηλώνει λυπημένος που από του χρόνου δε θα συνεργάζεται με τον «Captain Steve», αλλά προβλέπει ότι μία μέρα εκείνος θα γυρίσει στην ομάδα, αν όχι ως παίκτης, σίγουρα ως προπονητής.

«Είμαι στεναχωρημένος που φεύγει. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στον σύλλογο με κάποιον τρόπο πολύ γρήγορα και θα τον προπονήσει μία μέρα.

Δεν μπορείς να περιγράψεις με λέξεις τι έχει κάνει για τη Λίβερπουλ ή την Εθνική Αγγλίας. Είναι το πρότυπό μου. Κοιτάω την πορεία του, όπως νομίζω ο καθένας στην ομάδα. Θα μου λείψει. Ήταν κάποιος που μου μετέδιδε την εμπειρία του και με βοηθούσε να βελτιώνομαι» δηλώνει ο Ντάνιελ Στάριτζ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.