Youmag.gr
Να αφήσει πίσω του κακό διάστημα που προηγήθηκε, παίρνοντας τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» θέλει το τρίποντο τόσο για...

Να αφήσει πίσω του κακό διάστημα που προηγήθηκε, παίρνοντας τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι θέλει ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» θέλει το τρίποντο τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους, με τον Άγγελο Αναστασιάδη πάντως να έχει να αντιμετωπίσει πολλούς… «πονοκεφάλους».

 

O Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την αυριανή αναμέτρηση, αλλά και όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης στη «Nova»   – Χρειαζόμαστε μία μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι.

«Είχαμε πολύ καιρό για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ξεκουραστήκαμε κιόλας. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει και αυτή και την προηγούμενη εβδομάδα κατάλληλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, θα τον μελετήσουμε ξανά και ευχόμαστε να είμαστε στο τέλος εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Θα πρέπει να κερδίσουμε και για λόγους ψυχολογίας. Χρειαζόμαστε μία μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι», ανέφερε αρχικά ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

«Σίγουρα περάσαμε δύσκολες στιγμές, είχαμε απανωτά άσχημα αποτελέσματα. Κερδίσαμε το παιχνίδι μέσα στη Βέροια και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με σκληρή δουλειά. Μας έχει μείνει ο στόχος των πλέι οφ, να πάρουμε τη θέση του Champions League και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος.

Εγώ όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να είμαι 100% έτοιμος, έτσι ώστε να μπορέσω να τα δώσω όλα όταν με χρησιμοποιήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου, δεν ένιωσα κάτι συγκεκριμένο, είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα και μπόρεσα και τη βοήθησα κι εγώ. Μακάρι να συνεχίσουμε όλοι μαζί έτσι», πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφερόμενος στη νίκη επί της Βέροιας που προηγήθηκε, αλλά και στη δική του πολύ, καλή εμφάνιση.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να φύγει με τους τρεις πόντους από τη Λεωφόρο;

No comments so far.

Be first to leave comment below.